«Зеонбуд» змінив директора і вилучив по 32 частоти з кожного мультиплексу

1 Червня 2011
18441
1 Червня 2011
19:18

«Зеонбуд» змінив директора і вилучив по 32 частоти з кожного мультиплексу

18441
«Зеонбуд» змінив директора і вилучив по 32 частоти з кожного мультиплексу

Провайдер чотирьох цифрових мультиплексів МХ-1, -2, -3, -5 «Зеонбуд» змінив директора, номери телевізійних каналів (частотні виділення), записані в ліцензії, а також вилучив по 32 частоти з ліцензії кожного мультиплексу. Відповідні зміни до ліцензії компанії внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 1 червня.

 

Директором компанії став Віктор Галич, який раніше був технічним директором компанії «Етер» - провайдера шостого мультиплексу (МХ-6).

 

Від моменту заснування директором «Зеонбуду» був Костянтин Петренко, який до цього у відкритих джерелах фігурував як керівник ТОВ «Фрегат ІСП» (інтернет-провайдер у Дніпропетровську).

 

Член Нацради Микола Фартушний пояснив заміну і вилучення деяких телевізійних каналів координацією частотних присвоєнь, що тривала з грудня 2010 року. «Тепер ми маємо по 167 частот у кожному мультиплексі», - сказав він. Скільки саме частот, були замінені в ліцензіях «Зеонбуду», він не зміг уточнити.

 

На брифінгу члени Нацради повідомили, що висновки про неможливість використання 32 частотних присвоєнь у кожному мультиплексі дав Український державний центр радіочастот.

 

Нагадаємо, відповідно до попередніх рішень Національної ради «Зеонбуд», який будуватиме мережу з чотирьох загальнонаціональних мультиплексів, мав використати 796 частотних присвоєнь у 199 населених пунктах (по 199 на кожен мультиплекс). Згодом стало відомо, що «Зеонбуд» будуватиме передавальні станції у 167 населених пунктах і загалом використовуватиме 668 частотних присвоєнь замість 796.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18441
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Serhiy1970
4714 дн. тому
Ого-го, сколько на электричестве съэкономят !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду