Ларрі Кінг повернеться на CNN з програмою про хворобу

29 Квітня 2011
7886
29 Квітня 2011
14:51

Ларрі Кінг повернеться на CNN з програмою про хворобу

7886
Ларрі Кінг повернеться на CNN з програмою про хворобу

Ларрі Кінг повернеться в ефір телеканалу CNN зі спеціальним проектом «Немислимо: епідемія хвороби Альцгеймера», присвяченим невиліковній хворобі. Програма вийде в ефір увечері 1 травня, повідомляє Lenta.ru.

 

За даними Associated Press, разом з Ларрі Кінгом в програмі з'явиться син 40-го президента США Рональда Рейгана - 52-річний Рон Рейган. Кінг и Рейган побували у клініці в Лас-Вегасі, яка спеціалізується на хворобі Альцгеймера. Один з них у процесі зйомок пройшов обстеження, що дозволяє встановити схильність до хвороби Альцгеймера. Для того, щоб зберегти інтригу програми, Ларрі Кінг відмовився повідомляти журналістам, хто пройшов обстеження.

 

У програмі братимуть участь родичі американців з хворобою Альцгеймера. За даними організації Alzheimer's Association, від цієї хвороби страждають 5,4 млн жителів США, а до середини століття кількість хворих може збільшитися до 16 млн.

 

Ларрі Кінг розповів, що планує записати ще як мінімум дві програми для CNN: одна з них буде присвячена бейсболу, в іншій братиме участь актор Джонні Депп. Журналіст зізнався, що йому не вистачає щоденних ефірів, і він хотів би висвітлювати такі події, як землетруси в Японії чи революція в Єгипті.

 

Протягом чверті століття Ларрі Кінг вів програму Larry King Live на CNN. У січні 2011 року його змінив телеведучий Пірс Морган з програмою Piers Morgan Tonight. У середині травня Ларрі Кінг почне тур містами США з серією гумористичних виступів.

 

Як писала ТК, останній випуск Larry King Live, що вийшов у прямому ефірі 16 грудня ввечері на каналі CNN, подивилися 2,24 млн осіб. 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7886
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду