Наступник Ларрі Кінга провів на CNN свій перший ефір, гість - Опра Уїнфрі (+ВІДЕО)

18 Січня 2011
11796
18 Січня 2011
14:57

Наступник Ларрі Кінга провів на CNN свій перший ефір, гість - Опра Уїнфрі (+ВІДЕО)

11796
Наступник Ларрі Кінга провів на CNN свій перший ефір, гість - Опра Уїнфрі (+ВІДЕО)

17 січня на каналі CNN стартував перший випуск нового шоу Piers Morgan Tonight. Програма з британським ведучим Пірсом Морганом замінила шоу Larry King Live.

 

Першим гостем програма стала знаменита телеведуча Опра Уїнфрі. Морган розпитав Опру про особисте життя, кар'єру та плани на майбутнє. Телеведуча зізналася, що хоче заповісти свій майже 3-мільярдний статок на благодійність і що наразі момент не планує виходити заміж за свого бойфренда Стедмана Грехема.

 

Нагадаємо, передача Larry King Live виходила на каналі більше 20 років. Про її закриття Ларрі Кінг оголосив влітку 2010 року, а 16 грудня програма побачила світ востаннє.

 

За словами більшості критиків, дебют Пірса Моргана був вдалим. Газета The New York Post назвала Моргана сміливцем за те, запросив на свою першу передачу саму Опру. Видання The Philadelphia Inquirer відзначило - Морган продовжить в такому ж дусі, то незабаром зможе затьмарити самого Кінга. А от канал CBS зауважив, що британець провалив свій перший випуск, дозволивши Опрі контролювати хід інтерв'ю. Колумніст тижневика про шоу-бізнес Variety Брайан Лоурі назвав дебют Моргана нудним.

 

Сама ж телеведуча похвалила свого колегу, зазначивши, що Морган її здивував. Вона також додала, що це було одним з найважчих для неї інтерв'ю за 20 років.

 

 

 

Наталія Гошко, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11796
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду