detector.media
29.04.2011 14:51
Ларрі Кінг повернеться на CNN з програмою про хворобу

Ларрі Кінг повернеться в ефір телеканалу CNN зі спеціальним проектом «Немислимо: епідемія хвороби Альцгеймера», присвяченим невиліковній хворобі. Програма вийде в ефір увечері 1 травня, повідомляє Lenta.ru.

 

За даними Associated Press, разом з Ларрі Кінгом в програмі з'явиться син 40-го президента США Рональда Рейгана - 52-річний Рон Рейган. Кінг и Рейган побували у клініці в Лас-Вегасі, яка спеціалізується на хворобі Альцгеймера. Один з них у процесі зйомок пройшов обстеження, що дозволяє встановити схильність до хвороби Альцгеймера. Для того, щоб зберегти інтригу програми, Ларрі Кінг відмовився повідомляти журналістам, хто пройшов обстеження.

 

У програмі братимуть участь родичі американців з хворобою Альцгеймера. За даними організації Alzheimer's Association, від цієї хвороби страждають 5,4 млн жителів США, а до середини століття кількість хворих може збільшитися до 16 млн.

 

Ларрі Кінг розповів, що планує записати ще як мінімум дві програми для CNN: одна з них буде присвячена бейсболу, в іншій братиме участь актор Джонні Депп. Журналіст зізнався, що йому не вистачає щоденних ефірів, і він хотів би висвітлювати такі події, як землетруси в Японії чи революція в Єгипті.

 

Протягом чверті століття Ларрі Кінг вів програму Larry King Live на CNN. У січні 2011 року його змінив телеведучий Пірс Морган з програмою Piers Morgan Tonight. У середині травня Ларрі Кінг почне тур містами США з серією гумористичних виступів.

 

Як писала ТК, останній випуск Larry King Live, що вийшов у прямому ефірі 16 грудня ввечері на каналі CNN, подивилися 2,24 млн осіб. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY