Наступник Ларрі Кінґа втрачає рейтинги

31 Січня 2011
9734
31 Січня 2011
10:03

Наступник Ларрі Кінґа втрачає рейтинги

9734
Наступник Ларрі Кінґа втрачає рейтинги

Показники програми Piers Morgan Tonight, що змінила у вечірньому ефірі CNN ток-шоу Ларрі Кінґа, невпинно зменшуються, повідомляє The Miami Herald.

 

Якщо прем'єрний випуск 17 січня, гостею якого була телеведуча Опра Вінфрі, мав аудиторію понад 2,1 мільйона глядачів, то вже за два-три дні шоу дивилась удвічі менша кількість, а нині середній показник упав нижче 500 тисяч. Рейтинги знижувались від випуску до випуску, за винятком єдиної програми із екс-мером Нью-Йорка Рудольфом Джуліані.

 

Як зазначає телевізійний критик The Miami Herald Ґленн Ґарвін, навіть залучення до програми напівоголених знаменитостей та намагання підняти в розмові пікантні теми на зразок секс-скандалів не допомагають Пірсу Морґану втримати аудиторію. «За результатами вимірювання компанії Nielsen, програму з телезірками Кім і Кортні Кардашьян дивились 498 тисяч глядачів - національна аудиторія якої-небудь Республіки Тоґо, де, можливо, Морґан робитиме своє наступне авторське шоу», - пише Ґарвін.

 

Утім, показники шоу Ларрі Кінґа в останні місяці перед його відходом на пенсію після півстоліття роботи в ефірі були також невисокими - в середньому 613 тисяч глядачів.

 

«Рейтинги могли би бути кращими, - вважає телевізійний критик газети Chicago Sun Times Пейдж Вайзер. - Але я сподіваюсь, що CNN не відмовиться від Пірса Морґана. Він різнобічний, має досвід роботи у "високих" і "низьких" журналістських жанрах. Він не американець, тому може подивитись на нас збоку».  Вайзер припускає, що Морґанові ще вдасться покращити ситуацію.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9734
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду