Сьогодні – останній ефір шоу Ларрі Кінга. Гостя тримають в таємниці

16 Грудня 2010
13547
16 Грудня 2010
11:34

Сьогодні – останній ефір шоу Ларрі Кінга. Гостя тримають в таємниці

13547
Сьогодні – останній ефір шоу Ларрі Кінга. Гостя тримають в таємниці

16 грудня, у четвер, Ларрі Кінг завершує кар'єру ведучого шоу Larry King Live, яке 25 років виходило в ефірі каналу CNN. Канал не розкриває, хто стане останнім співбесідником Ларрі Кінга, і обіцяє зробити сюрприз як для самого ведучого, так і для глядачів. Про це повідомляється на сайті телеканалу.

 

Протягом 25 років учасниками шоу Larry King Live були  всі президенти США, починаючи з Річарда Ніксона, відомі політики, зірки спорту, шоу-бізнесу, зокрема, президент ПАР Нельсон Мандела, нинішній прем'єр-міністр Росії Володимир Путін. Загалом за свою кар'єру Ларрі Кінг взяв більше ніж 40 000 інтерв'ю в найвідоміших особистостей країни. У попередньому випуску, 15 грудня, гостем студії стала зірка екрану та сцени Барбара Стрейзанд.

 

Нагадаємо, офіційно про закриття свого ток-шоу Ларрі Кінг оголосив у червні 2010 року. Представники CNN відзначали, що рішення про закриття проекту прийняли після зниження рейтингів програми і сімейних негараздів пана Кінга. Сам Ларрі незадоволений тим, що його відсунули від висвітлення останніх виборів. За словами ведучого, він залишиться на каналі CNN і буде вести спеціальні проекти, приурочені до важливих національним і міжнародним подіям.

 

Справжнє ім'я Ларі Кінга - Лоренс Гарві Зайгер, він народився у змішаній американсько-єврейській родині в Нью-Йорку в районі Бруклін. Після закінчення школи відразу почав працювати на різних роботах, але завжди мріяв потрапити на радіо, через що й переїхав до Флориди. У Флориді Лоренсу вдалося отримати місце диск-жокея на одній із радіостанцій, перший раз він вийшов в ефір 1 травня 1957 року. Саме тут за порадою свого менеджера він змінив ім'я на більш американське Ларрі Кінг.

 

У 1960 Ларрі Кінг почав вести власну програму на телебаченні в Майамі та писав коментарі до місцевої газети. Коли у 1970-му Кінга звинуватили у фінансових маніпуляціях, він не виходив в ефір протягом декількох років: здебільшого писав газетні коментарі. А в 1978 повернувся в ефір з новою програмою «Ларрі Кінг в прямому ефірі». Це шоу увійшло в Книгу рекордів Гіннеса як програма, яка найдовше проіснувала з однією назвою, ведучим і виходила в один і той же час.

 

Як повідомлялося раніше, ток-шоу у вечірньому праймі СNN замість Ларрі Кінга вестиме британський журналіст і телеведучий Пірс Морган. Назва нової передачі поки невідома, на CNN відзначають лише, що це будуть «відверті і глибокі бесіди з ньюзмейкерами».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13547
Читайте також
17.12.2010 12:49
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
32 512
27.09.2005 14:32
кореспондент у США у 1980-1989 рр, і в 1992-1996 рр, для "Детектор медіа"
3 949
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду