Останній випуск шоу Ларрі Кінга побив рекорд Fox News

19 Грудня 2010
12967
19 Грудня 2010
12:18

Останній випуск шоу Ларрі Кінга побив рекорд Fox News

12967
Останній випуск шоу Ларрі Кінга побив рекорд Fox News
Останній випуск Larry King Live, що вийшов у прямому ефірі 16 грудня ввечері на каналі CNN, подивилося 2,24 млн осіб. Про це пише сайт TV By The Numbers. Ларрі Кінг побив рекорд телеаудиторії вечірніх шоу подібного формату, який раніше належав ведучому каналу Fox News Шону Хеннеті (2,16 млн. глядачів).  Хоча за аудиторією 25-54 Хеннеті має перевагу: 543 000 глядачів проти  530 000 аудиторії Ларрі Кінга.

Протягом цього року програму Larry King Live дивилися в середньому 672 тис глядачів. За цим показником Ларрі посідав стабільно третє місце після Хеннеті і ведучої кабельного каналу MSNBC Рейчел Меддоу

Нагадаємо, гостями останнього випуску стали екс-президент США Білл Клінтон, губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер, джазмен Тоні Беннет, родина самого Ларрі Кінга. Останнє шоу транслювали у барах і кафе Америки, а на Манхеттені глядачі спостерігали за розмовою у студії зі спеціальних вуличних телеекранів.

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12967
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду