Ларрі Кінг повертається на телебачення

13 Березня 2012
7092
13 Березня 2012
15:25

Ларрі Кінг повертається на телебачення

7092
Ларрі Кінг повертається на телебачення

Американський телеведучий Ларрі Кінг вестиме нове ток-шоу на інтернет-каналі Ora.tv, аналогічне авторському проекту Larry King Live на CNN, ведучим якого він був протягом 25 років. Про це повідомляє російський «Коммерсантъ».

 

Новий цифровий телеканал Ora.tv буде запущено цього року мексиканським мільярдером Карлосом Слімом, якому належить найбільший у Латинській Америці провайдер бездротового зв'язку America Movil. Канал розпочне мовлення цього року, а його візитівкою стане Ларрі Кінг зі своїм новим ток-шоу, подібним до того, яке він вів на CNN.

 

«Я щодня зустрічаюся з людьми, які кажуть, що їм бракує мого шоу. Я теж за ними часто сумую», - прокоментував The New York Times своє повернення в ефір Ларрі Кінг.

 

Як заявив WSJ гендиректор Ora.tv (екс-президент підрозділу цифрової журналістики в News Corp.) Джон Хаусман, Ларрі Кінг братиме участь і в інших проектах каналу, які сильно відрізняються від формату ток-шоу.

 

Передбачається, що дружина Ларрі Кінга Шоун Кінг також стане ведучою Ora.tv.

 

78-річний Ларрі Кінг - легенда американського телебачення. Він став знаменитим завдяки вечірньому ток-шоу Larry King Live, що виходило на CNN з 1985 по 2010 роки. Ток-шоу потрапило до Книги рекордів Гіннесса як найтриваліше з незмінним ведучим, а Ларрі Кінг неодноразово отримував телевізійні нагороди.

 

За свою кар'єру Ларрі Кінг провів 60 тис. інтерв'ю. Останній випуск Larry King Live вийшов 16 грудня 2010 року. Остаточно журналіст залишив CNN цього року (у 2011 році він був ведучим чотирьох спецпроектів на каналі).

 

Наприкінці листопада 2011 року Ларрі Кінг приїжджав до Києва в якості консультанта канадської компанії Black Iron, що розпочала проект з виробництва залізорудних відкатишів в Україні та оформлювала дозвіл на будівництво нового підприємства. У Києві він узяв інтерв'ю в прем'єр-міністра Миколи Азарова, яке згодом показав Перший національний.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7092
Читайте також
04.12.2011 15:58
Ярина Матвійчук, «Радіо Свобода»
32 122
17.12.2010 12:49
Аркадій Сидорук
, для «Детектор медіа»
32 508
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду