Ларрі Кінг стане гумористом-гастролером

23 Лютого 2011
9487
23 Лютого 2011
15:06

Ларрі Кінг стане гумористом-гастролером

9487
Ларрі Кінг стане гумористом-гастролером

Відомий американський телеведучий Ларрі Кінг, який у грудні 2010 року закрив авторську програму, спробує себе у гумористичному жанрі. Про це пише TV.NET.UA, посилаючись на повідомлення Reuters.

 

Новий проект ведучого отримав назву Larry King: Standing Up. 77-річний Кінг має намір відвідати сім міст США, де він виступатиме перед аудиторією з автобіографічним оповіданням.

 

Перший виступ Ларрі Кінга відбудеться 14 квітня у Торрінгтоні, останній (з запланованих) - 11 червня у Лас-Вегасі. Крім того ведучий планує відвідати Балтімор та Атлантік-Сіті.

 

Під час виступів Кінг у гумористичній формі розповідатиме про власне дитинство на вулицях Брукліна і про кар'єру тележурналіста. Після закінчення кожного монологу він відповідатиме на запитання глядачів. Чи будуть програми показані на телебаченні, наразі не відомо.

 

Ларрі Кінг більше 20 років вів ток-шоу Larry King Live на телеканалі CNN. За цей час його гостями стали понад 50 тисяч людей.

 

У січні 2011 року на CNN вийшов перший випуск проекту Piers Morgan Tonight, який прийшов на зміну шоу Ларрі Кінга. Його ведучим став британець Пірс Морган.

 

Анастасія Самошина, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9487
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду