Фільм Кисельова про принца Вільяма вийде 28 квітня

20 Квітня 2011
14844
20 Квітня 2011
11:47

Фільм Кисельова про принца Вільяма вийде 28 квітня

14844
Фільм Кисельова про принца Вільяма вийде 28 квітня

Документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля» стартує на «Інтері» 28 квітня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Фільм приурочений до весілля принца Великої Британії, яке відбудеться 29 квітня. У цей день «Інтер» у прямому ефірі транслюватиме церемонію весілля  (початок о 12.15). Документальна стрічка вийде о 23.35.

 

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не належить до британської знаті. Її батько походить з середнього класу, а мати з сім'ї шахтарів. Мати нареченої принца Елізабет працювала стюардесою, а батько Майкл - пілотом. Однак вони розбагатіли, коли заснували торгівельну компанію Party Pieces. Саме тому Кейт здобула престижну освіту в університеті Сент-Ендрюс, де і зустрілася з принцем Вільямом

 

«Ми хочемо розповісти українцям історію королівської сім'ї Англії, адже більшість знають про династію Віндзорів дуже мало. У фільмі використовується архівне відео, інтерв'ю експертів дослідників королівської родини. Ми розповімо про невідомі факти з життя монархів та любовні стосунки членів королівської сім'ї», - зазначив режисер фільму Кирило Козаков.

 

Як уже писала ТК, фільм про принца Великої Британії Вільяма Уельського знімає компанія «07 продакшн». Автором фільму став ведучий «Великої політики» Євген Кисельов, а режисером - Кирило Козаков. Зйомки проходили у Лондоні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
14844
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду