Tochka.net купила ексклюзивне право на показ весілля принца Вільяма

28 Квітня 2011
18339
28 Квітня 2011
13:22

Tochka.net купила ексклюзивне право на показ весілля принца Вільяма

18339
Tochka.net купила ексклюзивне право на показ весілля принца Вільяма

Портал tochka.net уклав угоду з фотобанком Getty Images та отримав право першого показу ексклюзивних фото- та відеоматеріалів з британського королівського весілля. Про це повідомляє прес-служба інтернет-холдингу Digital Ventures.

 

«Раніше такі угоди укладались лише з друкованими ЗМІ, однак наші партнери вирішили, що, нарешті, настав час, коли український web може значно випереджати традиційні медіа», - йдеться у повідомленні.

 

Вже зараз на порталі доступні кадри передвесільної підготовки, а в день церемонії користувачі tochka.net побачать панорамні фото, а також портретні фото зірок та світових знаменитостей, запрошених королівською парою. Крім того, скориставшись спеціальними окулярами, можна буде побачити 3D-фото.

 

Відповідно до умов угоди, Getty Images зобов'язується не здійснювати продаж цього фото- та відеоконтенту протягом семи днів іншим українським ЗМІ.

 

Нагадаємо весілля принца Вільяма та Кейт Мідлтон відбудеться 29 квітня.

 

Як писала ТК, 29 квітня в прямому ефірі королівське весілля покажуть телеканали М1 (початок о 12.10), «Інтер» (о 12.15), Перший національний (о10.00). А напередодні, 28 квітня, о 23.35 «Інтер» покаже документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля». Пряму трансляцію події забезпечить також відеосервіс YouTube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18339
Читайте також
30.04.2011 11:37
Андрій Кокотюха
для «Детектор медіа»
17 686
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
очкарик
4749 дн. тому
А где взять эти очки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду