«Україна» теж транслюватиме королівське весілля. Коментатор – Ольга Герасим’юк

28 Квітня 2011
13181
28 Квітня 2011
17:14

«Україна» теж транслюватиме королівське весілля. Коментатор – Ольга Герасим’юк

13181
«Україна» теж транслюватиме королівське весілля. Коментатор – Ольга Герасим’юк

Канал «Україна» транслюватиме весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

 

Весільний марафон розпочнеться в ефірі каналу об 11:40 і триватиме до офіційного завершення урочистої церемонії.

 

Як повідомляє прес-служба ISTIL Studios, коментатором церемонії стане генеральний продюсер продакшну Ольга Герасим'юк. Вона вестиме подію разом із своїм колегою, прізвище якого буде повідомлено пізніше.

 

На глядачів чекають прямі включення з епіцентру подій, а також трансляції документальних кадрів із життя спадкоємця британського престолу та його обраниці: фільми «Вільям і Кейт: королівські заручини» транслюватимуть об 11:45, «Королівське весілля: погляд зсередини»  - о 14:25.

 

У фільмі «Вільям і Кейт: королівські заручини» розповідається про родину Кейт, про те, як вона і Вільям знайшли одне одного. Друга стрічка - «Королівське весілля: погляд зсередини» - це подробиці підготовки до урочистостей, інтерв'ю з організаторами весілля, секрети створення сукні нареченої, подробиці королівської парубоцької вечірки, плани на медовий місяць та багато іншого.

 

Як писала ТК, 29 квітня в прямому ефірі королівське весілля покажуть телеканали М1 (початок о 12.10), «Інтер» (о 12.15), Перший національний (о 10.00). А напередодні, 28 квітня, о 23.35 «Інтер» покаже документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля». Пряму трансляцію події забезпечить також відеосервіс YouTube. А український портал Tochka.net придбав у Getty Images ексклюзивні права на показ фото і відеоматеріалів з весілля.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13181
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
рута
4893 дн. тому
невже це така вже аж велика подія, що їй стільки уваги на нашому телебаченні? чистої води піар
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду