detector.media
20.04.2011 11:47
Фільм Кисельова про принца Вільяма вийде 28 квітня

Документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля» стартує на «Інтері» 28 квітня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Фільм приурочений до весілля принца Великої Британії, яке відбудеться 29 квітня. У цей день «Інтер» у прямому ефірі транслюватиме церемонію весілля  (початок о 12.15). Документальна стрічка вийде о 23.35.

 

Нагадаємо, Кейт Міддлтон не належить до британської знаті. Її батько походить з середнього класу, а мати з сім'ї шахтарів. Мати нареченої принца Елізабет працювала стюардесою, а батько Майкл - пілотом. Однак вони розбагатіли, коли заснували торгівельну компанію Party Pieces. Саме тому Кейт здобула престижну освіту в університеті Сент-Ендрюс, де і зустрілася з принцем Вільямом

 

«Ми хочемо розповісти українцям історію королівської сім'ї Англії, адже більшість знають про династію Віндзорів дуже мало. У фільмі використовується архівне відео, інтерв'ю експертів дослідників королівської родини. Ми розповімо про невідомі факти з життя монархів та любовні стосунки членів королівської сім'ї», - зазначив режисер фільму Кирило Козаков.

 

Як уже писала ТК, фільм про принца Великої Британії Вільяма Уельського знімає компанія «07 продакшн». Автором фільму став ведучий «Великої політики» Євген Кисельов, а режисером - Кирило Козаков. Зйомки проходили у Лондоні.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY