Перший національний теж покаже королівське весілля

26 Квітня 2011
22620
26 Квітня 2011
13:51

Перший національний теж покаже королівське весілля

22620
Перший національний теж покаже королівське весілля

Перший національний 29 квітня покаже в прямому ефірі весілля британського принца Вільяма Уельського та його нареченої Кейт Міддлтон. Про це повідомляє сайт телеканалу.

 

Початок трансляції - о 10:00.

 

«Одруження принца Уельського - важлива подія для британської корони та пересічних англійців. Чарівна Кейт вже їм стала до вподоби. Казкова історія сучасної Попелюшки та найважливіший день у її житті у прямому ефірі на Першому», - анонсує трансляцію канал.

 

Нагадаємо, що також 29 квітня в прямому ефірі королівське весілля покажуть телеканали М1 (початок о 12.10) та «Інтер» (початок о 12.15). А напередодні, 28 квітня, о 23.35 «Інтер» покаже документальний фільм Євгена Кисельова «Кейт та Вільям. Королівське весілля».

 

Пряму трансляцію події забезпечить також відеосервіс YouTube.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22620
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Дукат
4753 дн. тому
Это круто.Посмотреть как у них это происходит-у Королей))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду