Євген Кисельов став автором фільму про принца Вільяма

12 Квітня 2011
22884
12 Квітня 2011
14:37

Євген Кисельов став автором фільму про принца Вільяма

22884
Євген Кисельов став автором фільму про принца Вільяма

Компанія «07 продакшн» з медіагрупи «Інтер» працює над створенням документального фільму про принца Великої Британії Вільяма Уельського. Про це ТК повідомив керівник студії документальних програм «07 продакшн» Дмитро Овечкін.

 

Автором фільму став ведучий «Великої політики» Євген Кисельов, а режисером - Кирило Козаков.

 

«Зараз у роботі - фільм про принца Вільяма, який наприкінці квітня одружиться з простолюдинкою Кейт Міддлтон. Показово, що Кейт може повторити долю казкової героїні Попелюшки. Цей проект ми знімаємо у Лондоні, куди літав Євген Кисельов», - зазначив пан Овечкін.

 

Також у фільмі буде використане архівне відео та думки експертів-дослідників королівської родини.

 

Дата ефіру фільму поки невідома, втім, Дмитро Овечкін каже, що це може статись у день весілля принца.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22884
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Samanta
4762 дн. тому
Какое жеманство Кисилева - фильмы делает о принцах и принцессах. Он чувствует себя в Украине как на балу. Как известно пир во время...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду