Кисельов знімає для «Інтера» документальний фільм про отаманщину

31 Серпня 2012
8268
31 Серпня 2012
12:00

Кисельов знімає для «Інтера» документальний фільм про отаманщину

8268
Фільм буде готовим через місяць-два
Кисельов знімає для «Інтера» документальний фільм про отаманщину

Ведучий ток-шоу «Велика політика» Євген Кисельов знімає новий документальний фільм з робочою назвою «Отаманщина». Про це він розповів в інтерв'ю «Детектор медіа».

 

«Це двосерійна документальна стрічка про те, що відбувалося на просторах України під час громадянської війни, коли Україна, по суті, протягом кількох років була в руках батєк, подекуди дуже колоритних персонажів, які іноді створювали цілі армії і контролювали великі території. Сподіваюсь, що через місяц-два цей фільм буде готовий», - сказав Євген Кисельов, додавши, що в нього є ще багато цікавих ідей.

 

Євген Кисельов уже зняв декілька документальних фільмів для «Інтера», зокрема, про весілля принца Вільяма «Кейт і Вільям. Королівське весілля», про події помаранчевої революції «Майдан», про британську королеву Єлизавету ІІ «Невідома королева».

 

Як писала «Детектор медіа», програма «Велика політика з Євгеном Кисельовим» на телеканалі «Інтері» 31 серпня вийде в ефір у новому форматі: у ній з'являться політичний ринг і кінозал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8268
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЛЮПУС
4254 дн. тому
Нет пророка в своём отечестве. А слабо ему снять фильм про всяческих российских отаманов , про восстания крестьян и всяких других недовольных? Или нашлись спонсоры и деньги для наймита , чтобы очернить (а в этом сомневаться не проиходится) Украину и её историю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду