detector.media
28.03.2011 23:17
Програма Мустафи Найєма на Першому не вийшла в ефір

Перший випуск проекту «Чорне та біле» не вийшов в ефір у заявлений день та час - 28 березня о 20:00. Замість нього в ефірі Першого національного телеканалу  о 20:20 транслювався спеціальний випуск «Глибинного буріння».

 

Як повідомляється на сайті Першого національного, запуск програми Мустафи Найєма відкладений з технічних причин. З яких саме - не деталізується.

 

«Детектор медіа» намагатиметься отримати коментар керівництва каналу та ведучого.

 

Нагадаємо, ток-шоу Мустафи Найєма на Першому мало стартувати 28 березня о 20.00. Гостем першого ефіру мав стати віце-прем'єр-міністр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

 

Як писала ТК, раніше Мустафа Найєм співпрацював із «Савік Шустер студією»: був хронікером «Шустер live», вів проекти «Чорне та біле», After Live на Першому національному. Однак наприкінці лютого він залишив After Live через те, що з програми вирізали синхрон Савіка Шустера про розмову із Сергієм Львовчкіним стосовно переходу Савіка на Перший національний. Сам Савік Шустер пояснив заяву Мустафи пошуками «ворогів з високим рейтингом» і запевнив, що After live залишається в ефірі, але з іншим ведучим - Георгієм Тихим.

 

Після цього стало відомо, що Мустафа Найєм продовжить індивідуальну співпрацю з Національною телекомпанією України. Згодом ген директор НТКУ Єгор Бенкендорф повідомив, що це буде ток-шоу, яке виходитиме щовівторка о 22:00.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY