Мустафа Найєм вестиме «Шустер live»

28 Вересня 2009
15647
28 Вересня 2009
12:06

Мустафа Найєм вестиме «Шустер live»

15647
Мустафа Найєм вестиме «Шустер live»

Журналіст Мустафа Найєм вестиме програму «Шустер live» щопонеділка. Прем'єра програми з новим ведучим відбудеться сьогодні, 28 вересня. Про це ТК повідомив Савік Шустер.

 

За словами Дарки Чепак, шеф-редактора «Савік Шустер студії», поява нового ведучого у понеділковій програмі була обумовлена в контракті продакшну із ТРК «Україна».

 

«Слоган нашого продакшну "Ми створюємо зірок". Приміром, за минулий рік ми відкрили, як телевізійних персонажів, Мустафу Найєма, Петра Магу, Михайла Винницького. Цим людям треба давати можливість розвиватися», - так пояснила ТК пані Чепак.

 

Також поява нового ведучого в кадрі «Шустер live» зумовлена технологічно: Савік Шустер зайнятий запуском нового проекту «Стань лідером». Як оголошувалося раніше, в ході підготовки цього суспільно-політичного реаліті-шоу команда «Савік Шустер студії» їздитиме регіонами України і шукатиме нових лідерів. За цей час  планується об'їздити всі  обласні центри. Сьогодні Савік Шустер проводить кастинги в Одесі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15647
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Марина
5325 дн. тому
посмотрела.... ну что сказать? гаденькая противненькая попытка отмыть савика. Как только начинали звучать больмень адекватные комменты от приглашенных "экспертов"- найо... сразу переходил на "диктатуру от Тимошенко" Да и по-настоящему откровенной эта "экспертная" пятерка и не может быть по определению: выборы на носу, ау Мостовой еще и муж "идет в президенты". Ну и что, они могут быть откровенными в такой ситуации и сказать то, что думают на самом деле? Например, Н.Лигачева в студии не сказала и тысячной доли того,о чем написала в блоге.
Ух и новость
5326 дн. тому
Особенно "зирка" - Пэтро Мага. Пыхатое, как Ющенко, и обидчивое...
Дротаверин
5326 дн. тому
Да никто в облучение и не поверил. Сами слажали.
Купленный
5327 дн. тому
Мустафа Найом - те що треба)
Олександр Михельсон
5327 дн. тому
Народ, це ж класно! Враховуючи експансивніть Мустафи і його ж захоплення єдиноборствами, може, хоч раз хтось із гостей студії в прямому ефірі нарветься на те, чого їм зазвичай бажає чимало глядачів! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Песок
5327 дн. тому
ДАНУУУУУУУУУУ!!!!!!! ОЙОЙОЙ!!!!!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду