Україну на «Євробаченні» представить Міка Ньютон

26 Лютого 2011
15992
26 Лютого 2011
23:56

Україну на «Євробаченні» представить Міка Ньютон

15992
Україну на «Євробаченні» представить Міка Ньютон

Фінал відбору учасника від України на пісенний конкурс «Євробачення» завершено. Ім`я переможцниці  в ефірі Першого національного оголосив Савік Шустер, який виступив ведучим фіналу: у Дюсельдорфі співатиме Міка Ньютон.

 

  

 

Переможницю національного відборувизначали члени журі (45%) та глядачі шляхом СМС-голосування (45%), а також відвідувачі сайту Першого національного (10%). Нагадаємо, до складу журі увійшли генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, його заступник Валід Арфуш, заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман, композитор Ян Табачник, співачки Руслана Лижичко, Ані Лорак, продюсер Едуард Клім, поет Юрій Рибчинський та переможниця національного відбору на «Євробачення - 2010» Альоша

 

Під час фінального відбору двох учасників було дисквиліфіковано через порушення правилВіталія Галая члени журі позбавили права на участь у подальшому відборі через те, що він під час виступу він використовував запис бек-вокалу. Ще одній вокалістці, Тетяні Воржевій, заборонили брати подальшу участь у змаганні через те, що під час виступу на сцені перебувало сім, а не шість, як вимагають правила, осіб включно з балетом. 

 

Під час прийняття рішень серед членів журі виникла дискусія щодо того, чи варто застосовувати такі суворі правила до учасників на етапі, коли до самого конкурсу у Дюсельдорфі лишається достатньо часу, аби усунути помилки. Однак рішення прийняли не на користь недисциплінованих претендентів. «Так, правила жорстокі. Але це життя», - підсумувала  Ганна Герман. Натомість Тетяна Воржева закликала журі вслухатися у слова її пісні. 

 

Нагадаємо, порядок виступу претендентів за право представляти Україну було визначено 26 лютого в ефірі «Шустер live». За перемогу у фіналі змагалися 19 гуртів та виконавців:

  

1 Злата Огнєвіч

2 Дар'я Медова

3 Гурт «Жемчуг» 

4 Гурт «Bahroma» 

5 Олексій Матіас

6 Джамала

7 Міла Нітіч

8 Олена Корнєєва

9 Денис Повалій

10 EL Кравчук

11 Шаніс

12 Віталій Галай

13 Міка Ньютон

14 Едуард Романюта

15 Тетяна Воржева

16 Іван Березовський

17 Тріо «Zакльопки» 

18 Владислав Левицький

19 Анастасія Приходько

 

Після закінчення національного відбору Міка Ньютон готуватиметься до конкурсу і проводитиме промо-тур. Також Перший Національний планує провести тур по Україні за участі Міки Ньютон та фіналістів, за яких найактивніше голосували глядачі.

 

«Детектор медіа»

Фото - grif.kiev.ua 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15992
Читайте також
03.03.2011 16:08
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
11 501
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ролики
4808 дн. тому
На мой взгляд -единственная по настоящему талантливая певица.И голос,и внешность,и отсутствие понтов и великосветских наглых самодовольных выпадов и ужимок "кАрАлевы"
Лана
4809 дн. тому
Организация была никудышняя! Зачем столько ведущих???? Никто не знал, когда выходить, что говорить....И эти тарелки для вип-гостей.... Кто додумался есть в студии под финал отборочного тура? А судьи кто? Особенно Алёша...
guiva
4809 дн. тому
С одного IP-адреса голосовало: Мика - 14.16 человек Джамиля - 5.2 SMS: Мика - 14.5 Джамиля - 1.69 При объективном подходе: один адрес\номер - один голос, Джамиля побеждает с многократным перевесом. Опять тысячи обманутых вкладчиков (голосов). Ладно забрали хлеб. Но хотя бы зрелища оставили.
папарацци
4809 дн. тому
У Мики Ньютон ангельский голос.Мне нравится ,и хорошо что ее выбрали победительницей.
Carolus
4810 дн. тому
http://sharepix.ru/request_original/bvuowfyy44r16g7qznbu2pdopp4z6mvhhq6e74c0/image110599mj.jpeg Смійтеся і регочіться, або накрутки на голосуванні. Реакція Ганни Герман буде?
Я
4810 дн. тому
А можна висунути цей відбір на телетріумф у номінації "найкраще гумористиче шоу"? І в якусь анти-нагороду за найгіршу організацію шоу? Бо соромно було за нього, хоч і весело
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду