Герман ініціюватиме перевірку національного відбору на «Євробачення-2011»

28 Лютого 2011
12545
28 Лютого 2011
11:05

Герман ініціюватиме перевірку національного відбору на «Євробачення-2011»

12545
Герман ініціюватиме перевірку національного відбору на «Євробачення-2011»

Заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман ініціюватиме створення комісії для перевірки відбору кандидатури від України на «Євробачення-2011». Про це повідомляє «Українська правда».

 

«Я буду ініціювати створення спеціальної комісії, яка перевірить процес підготовки і сам хід фінального відбору кандидатури від України на "Євробачення". Думаю, що до такої комісії повинні увійти і представники прокуратури, - сказала пані Герман, - У багатьох людей, які пишуть і телефонують в Адміністрацію президента, і в мене особисто як члена журі цього конкурсу, залишився дуже прикрий і гіркий осад від усього, що відбувалося там. Я думаю, що правильно буде ще раз все перевірити».

 

Також вона додала, що минулого року «вдалося припинити корупційні схеми і скасувати рішення про кандидатуру від України на "Євробачення", був проведений конкурс і був чесно вибраний кандидат». Саме тому, на її думку, «варто дослухатися до тих десятків тисяч людей, які за ці два дні телефонували і висловлювали своє невдоволення тим, як відбувся цей конкурс».

 

При цьому пані Герман не уточнює, що саме її непокоїть у тому, як було проведене голосування: «Я б не хотіла нікого наперед у чомусь звинувачувати. Але в мене склалося враження, що щось відбувалося в кулуарах і поза конкурсом, чого ми не розуміли і не знали».

 

Нагадаємо, у фінальному відборі учасника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2011» перемогла Міка Ньютон. Переможницю національного відбору визначали члени журі (45%) та глядачі шляхом СМС-голосування (45%), а також відвідувачі сайту Першого національного (10%).

 

Ганна Герман увійшла до складу журі конкурсу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12545
Читайте також
03.03.2011 16:08
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
11 501
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4809 дн. тому
Вот страна! Без прокуратуры даже Евровидение не обходится! Им что, нечем больше заниматься? Или Герман уже не указ даже для Арфуша? ПОЗОРИЩЕ.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду