Жеребкування фіналістів «Євробачення» відбудеться в ефірі «Шустер Live»

24 Лютого 2011
16896
24 Лютого 2011
08:43

Жеребкування фіналістів «Євробачення» відбудеться в ефірі «Шустер Live»

16896
Жеребкування фіналістів «Євробачення» відбудеться в ефірі «Шустер Live»

Жеребкування порядку виступу фіналістів національного відбору «Євробачення-2011» відбудеться 25 лютого під час ток-шоу «Шустер Live». Про це повідомляє прес-служба Національної телекомпанії України.

 

За словами заступника генерального директора НТКУ Валіда Арфуша таке рішення було прийняте, щоб забезпечити відкритість і прозорість усіх процедур, пов\'язаних з національним відбором.

 

«Коли Перший національний починав національний відбір, ми з першого дня робили його відкритим, і кожен охочий міг побачити всі процедури відбору. Саме тому останнє жеребкування фіналістів ми вирішили перенести з ранкового проекту "Легко бути жінкою" до вечірнього ток-шоу "Шустер Live", - зазначає пан Арфуш. - У п\'ятницю ввечері кожен може переглянути жеребкування, яке відбудеться в "Шустер Live". До того ж, ми залучимо й аудиторію, яка дивитиметься політичне ток-шоу».

 

А власне фінальна частина національного відбору на конкурс стартує 26 лютого о 20:30 в прямому ефірі Першого національного.

 

До фіналу увійшло 19 виконавців. Серед них Олексій Матіас, Злата Огнєвіч, Міка Ньютон, Джамала, EL Кравчук, Едуард Романюта, Дар\'я Медова, Віталій Галай, Анастасія Приходько, гурт Bahroma, Владислав Левицький, Денис Повалій, Шаніс, гурт «Жемчуг», Іван Березовський, Тетяна Воржева, Олена Корнєєва, тріо Zакльопки, Міла Нітіч.

 

Європейська мовна спілка (EBU) висуває низку вимог до пісень учасників Конкурсу «Євробачення-2011». А саме: a) виступи (слова та музика) не повинні виходити у комерційний випуск та/або публічно виконуватися повністю або частково до 1 вересня 2010 року; b) максимальна тривалість кожної пісні становить три хвилини. Будь-який виступ, який триває довше, може бути дискваліфікований EBU після консультації з наглядовою радою.

 

Встановлені ще й такі вимоги:

 

a)      Під час кожного виступу на сцені може перебувати не більше шести осіб. На сцені не дозволяється присутність живих тварин.

b)      Усі виконавці, які змагаються у півфіналі, мають на день проведення цього Півфіналу досягти щонайменше 16-річного віку.

c)      Жоден виконавець не може в один рік представляти на ПКЄ більше, ніж одну країну.

d)     Кожен мовник-учасник має право вирішувати, якою мовою його виконавець співатиме.

e)      Виконавці виступатимуть на сцені вживу під акомпанемент записаного музичного супроводу, який не містить вокалу чи будь-яких вокальних імітацій. Мовник-організатор має перевірити дотримання цього правила.

f)       Зміни в словах пісні, імені виконавця або назві групи, назві пісні та мови її виконання (тобто всі елементи, які з\'являються у друкованих матеріалах, таких як брошури, обкладинки компакт-дисків та буклети) дозволяються лише до зустрічі голів делегацій. Будь-які зміни, зроблені пізніше, можуть бути схвалені лише мовником-організатором після консультації з відділом постійних послуг EBU, але у такому випадку автоматично буде накладено штраф.

g)      Слова та/чи виконання пісень не повинні ставити під загрозу репутацію шоу або ПКЄ. Тексти, промови, жести політичного характеру під час ПКЄ не дозволяються. У словах пісень чи під час виконання пісень не дозволяється вживання нецензурної чи подібної лексики. Комерційні повідомлення будь-якого характеру заборонені. Порушення цього правила може призвести до дискваліфікації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
16896
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду