Україна виступатиме у другому півфіналі «Євробачення-2011»

19 Січня 2011
9045
19 Січня 2011
14:54

Україна виступатиме у другому півфіналі «Євробачення-2011»

9045
Україна виступатиме у другому півфіналі «Євробачення-2011»

Представник від України на пісенному конкурсі «Євробачення-2011» виступить на головній сцені Європи 12 травня в першій частині другого півфіналу. Про це повідомляє прес-служба Першого національного.

 

Порядок участі вокалістів країн у півфіналі та частинах фіналу визначили під час жеребкування у Дюссельдорфі. Таку систему розподілу введено вперше, її мета - зорієнтувати делегації країн щодо дати першої репетиції на сцені конкурсу. Порядкові номери виступу стануть відомі конкурсантам 14 березня, після останнього жеребкування під час зустрічі делегацій країн-учасниць.

 

Нагадаємо, у 56-му конкурсі «Євробачення-2011 візьмуть участь 43 країни. Перший півфінал «Євробачення» відбудеться 10 травня, другий - 12 травня, фінал - 14 травня.

 

Тим часом Європейська мовна спілка (EBU) підтвердила, що «Дитяче Євробачення 2011» пройде у Вірменії, пише прес-служба Першого національного. Після проведення конкурсу мовником-організатором обрали громадське телебачення Вірменії (AMPTV). Очікується, що місцем  проведення конкурсу стане відремонтований  спортивно-концертний комплекс імені Карена Демирчяна в Єревані.

 

Імовірна дата проведення «Дитячого Євробачення» - 3 грудня 2011 року.

 

«Детектор медіа»

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
9045
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду