Учасника «Євробачення» від України оберуть 26 лютого

14 Лютого 2011
18293
14 Лютого 2011
14:39

Учасника «Євробачення» від України оберуть 26 лютого

18293
Учасника «Євробачення» від України оберуть 26 лютого

26 лютого 2011 в прямому ефірі Першого національного відбудеться фінальна частина національного відбору на конкурс «Євробачення». У фіналі буде обрано учасника, який  представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Німеччині. Про це йдеться на сайті каналу.

 

У фінал потрапив 21 учасник: Олексій Матіас, Злата Огнєвіч, Міка Ньютон, Джамала, гурт «HEKSI», EL Кравчук, Едуард Романюта, Дар'я Медова, гурт «Армія», Віталій Галай, Анастасія Приходько, гурт «Bahroma», Владислав Левицький, Денис Повалій, Шаніс, гурт «Жемчуг», Іван Березовський, Тетяна Воржева, Олена Корнєєва, тріо «Zакльопки», Міла Нітіч.

 

Нагадаємо, національний відбір до «Євробачення 2011»  стартував 1 липня. 19-20 серпня відбулися кастинги, на яких відібрали 35 виконавців.

 

Поки що невідомо, в якому форматі виходитиме фінальна частина Національного відбору. В прес-службі Першого зазначають: «можливо, на базі "Савік Шустер студії", поки що неясно». Також немає остаточного рішення щодо того, хто вестиме програму.

 

Нагадаємо, що ведучими Національного відбору «Євробачення 2010» були Савік Шустер, Ольга Фреймут та Марія Орлова.

 

Як писала ТК, Перший національний веде переговори з телеканалом «Інтер» щодо трансляції фіналів/півфіналів  українського відбору та міжнародного конкурсу «Євробачення 2011» паралельно на обох каналах.

 

Анастасія Білякова-Бєльська, для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18293
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду