Журі «Євробачення»: Бенкендорф, Арфуш, Герман, Табачник, Альоша...

25 Лютого 2011
23080
25 Лютого 2011
12:44

Журі «Євробачення»: Бенкендорф, Арфуш, Герман, Табачник, Альоша...

23080
Журі «Євробачення»: Бенкендорф, Арфуш, Герман, Табачник, Альоша...

До складу журі національного відбору представника від України на «Євробачення -2011» увійшли 9 осіб. Про це ТК повідомили у прес-службі «Савік Шустер студії», на чиїй базі 26 лютого пройде фінал відбору.

 

Учасники журі: генеральний директор Національної телекомпанії України Єгор Бенкендорф, його заступник Валід Арфуш, заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман, композитор Ян Табачник, співачки Руслана Лижичко, Ані Лорак, продюсер Едуард Клім, поет Юрій Рибчинський та переможниця національного відбору на «Євробачення - 2010» Альоша.

 

Нагадаємо, минулого року членами журі відбору були: продюсер і композитор Ігор Ліхута, член оргкомітету «Євробачення Україна 2010» Валід Арфуш, програмний директор каналу «MTV Украина» Андрій Уреньов, головний продюсер Нового каналу Оксана Панасівська та  генеральний продюсер каналу О-TV Володимир Орлов.

 

А Ганна Герман та Єгор Бенкендорф входили до складу оргкомітету «Євробачення-2010».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23080
Читайте також
03.03.2011 16:08
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
11 501
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду