Янукович не знає, як називається Нацрада, і не знайомий з її членами

25 Лютого 2011
19400
25 Лютого 2011
14:14

Янукович не знає, як називається Нацрада, і не знайомий з її членами

19400
Янукович не знає, як називається Нацрада, і не знайомий з її членами

Президент Віктор Янукович не знає, як правильно називається державний орган у сфері регулювання телерадіопростору - Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, та не знає в обличчя людей, які є членами Нацради. Він плутає Нацраду з НКРЗ - Національною комісією з питань регулювання зв'язку.

 

Такий висновок можна зробити з відповіді президента в телепроекті «Пряма розмова з країною» 25 лютого на запитання Лариси Губіної з 5-го каналу про відсуження частот і позбавлення ліцензій телеканалів.

 

«Що стосується частот, я багато разів на це відповідав. Це питання закону. Закон, який сьогодні існує, він цій комісії регулювання зв'язку дає права, вона ними користується. Я в обличчя навіть не знаю членів цієї комісії, прізвища мені відомі, я найближчим часом планую вже з ними з усіма зустрічатися - з усіма регуляторами, тому що це вже стало моїм обов'язком як президента, а до цього я навіть не мав таких прав», - сказав президент.

 

Нагадаємо, що за законом половину членів Національної ради призначає парламент, а половину - президент. Наразі Нацрада недосформована якраз за президентською квотою - глава держави досі не призначив четвертого члена. За президентською квотою в Нацраді зараз працюють Оксана Головатенко (призначена 24 листопада 2009 року Віктором Ющенком), Лариса Мудрак (призначена 23 лютого 2010 року Віктором Ющенком ) та Володимир Манжосов (призначений 2 квітня 2010 року Віктором Януковичем).

 

Нагадаємо, телепроект «Пряма розмова з країною» з Віктором Януковичем транслюють шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і триватиме три години. На Першому національному трансляція забезпечена сурдоперекладом.

 

У студії з Віктором Януковичем спілкуються Олег Панюта й Акім Галімов з «Інтера», Юрій Сидоренко з «1+1», Олена Фроляк з ICTV, Андрій Данилевич з ТРК «Україна», Лариса Губіна з 5-го каналу й Андрій Сміян з Першого національного.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
19400
Читайте також
01.03.2011 11:26
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
71 192
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Мар'яна Закусило
4810 дн. тому
Шумахер, новину писали, доки йшла програма. Попередньо анонсувалося, що ефір триватиме три години. Дякуємо, що уважно читаєте!
М.Шумахер
4810 дн. тому
Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і триватиме три години. Телекритика, вы хоть проверяйте, то о чем пишите, программа шла в эфире с 11.00 до 15.00 или у вас с математикой проблемы.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду