Шість телеканалів транслюватимуть 25 лютого «Розмову з країною» Віктора Януковича

15 Лютого 2011
53373
15 Лютого 2011
11:57

Шість телеканалів транслюватимуть 25 лютого «Розмову з країною» Віктора Януковича

53373
Шість телеканалів транслюватимуть 25 лютого «Розмову з країною» Віктора Януковича

25 лютого в день річниці інавгурації президент України Віктор Янукович візьме участь у телепроекті «Розмова з країною», співорганізаторами якого виступили Національна телекомпанія України, телеканали «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна» і 5 канал. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

 

Як повідомив глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, президент протягом трьох годин у прямому ефірі зі студії, розташованої в кіностудії імені Довженка, відповідатиме на запитання громадян, які будуть поставлені в ході прямих включень з регіонів, а також на запитання, які надійдуть телефоном та через інтернет.

 

Прямі включення з регіонів до студії будуть організовані за допомогою технічних можливостей телеканалів-співорганізаторів.

 

Сьогодні, 15 лютого, розпочався прийом запитань. Для цього на базі ВАТ «Укртелеком» організовано контакт-центр, дзвінки до якого - безкоштовні. Надіслати свої запитання можливо також через інтернет. Їх приймають партнери телепроекту - інформагентства УНІАН та «Інтерфакс-Україна».

 

Тригодинний прямий ефір розпочнеться 25 лютого об 11:00, інформують відповідні банери на сайтах УНІАНу та «Інтерфаксу-Україна».

 

За даними прес-служби президента, усі запитання з контакт-центру, а також ті, що надійдуть через інтернет, щодня будуть передаватися президенту. У подальшому їх обіцяють проаналізувати і по кожному надати відповідь.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
53373
Читайте також
01.03.2011 11:26
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
71 176
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
мент
4789 дн. тому
проехать по проспекту победы будет невозможно
моеимя
4790 дн. тому
Господа, запишите пожалуйста эфир и выложите в ютьюб. Я хочу посмотреть на эту хохму, но на работе нету телевизора.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду