Президент звільнив Владислава Лясовського і призначив Оксану Головатенко членом Нацради (ДОПОВНЕНО)

24 Листопада 2009
30812
24 Листопада 2009
18:16

Президент звільнив Владислава Лясовського і призначив Оксану Головатенко членом Нацради (ДОПОВНЕНО)

30812
Президент звільнив Владислава Лясовського і призначив Оксану Головатенко членом Нацради (ДОПОВНЕНО)

Президент Віктор Ющенко своїм указом від 24 листопада звільнив Владислава Лясовського з посади члена Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

 

Іншим указом Президент призначив членом Нацради Оксану Головатенко - директора ТОВ «Хайлайн медіа» - агенції, яка займається реалізацією спонсорських проявів на каналах групи «Інтер».

 

Владислав Лясовський сказав ТК, що це рішення Президента стало для нього абсолютною несподіванкою. «Я дізнався про це нещодавно від своїх колег, я трохи захворів. Мені ніхто нічого не повідомляв і мені не зрозуміла така позиція», - зазначив він. Що ж до планів на майбутнє він додав: «Спочатку я вилікуюся, а далі буду вирішувати».

 

Нагадаємо, Владислав Лясовський був членом Нацради з квітня 2005 року й обіймав посаду відповідального секретаря. До цього був головою правління 5-го каналу.

 

В. о. голови Нацради Андрій Мирошніченко повідомив ТК, що дізнався про зміни у складі регуляторного органу з офіційного сайту Президента. «Будь-яких коментарів з цього приводу надати не можу, оскільки є така інформація і не більше того», - уточнив він.

 

Оксана Головатенко, ймовірно, не буде присутня на засіданні Нацради, яке відбудеться 25 листопада. «По-перше, офіційно ми поки що не отримували указ Президента. По-друге, щоб приступити до виконання обов'язків, людина має бути прийнята на роботу. Навряд чи це буде завтра. Але в будь-якому разі засідання відбуватиметься у звичайному режимі. Владислав Лясовський сьогодні поїхав повністю хворим і повідомляв, що завтра його не буде. Тому засідання буде без нього», - пояснив пан Мирошніченко.

 

Довідка ТК:

Оксана Головатенко народилася 7 квітня 1979 року. Із січня 2006 року - директор РА «Хайлайн медіа». Серпень-грудень 2005 року - комерційний директор АТЗТ «Українська незалежна ТБ-корпорація» (телеканал «Інтер»). Раніше працювала директором з маркетингу АКБ «Укрсоцбанк», керівником департаменту зі зв'язків з громадськістю Міністерства економіки і європейської інтеграції, радником у Національній раді з питань телебачення і радіомовлення. Має вищу освіту - диплом з права Академії податкової служби України (2001). Заміжня, виховує дочку.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
30812
Коментарі
18
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Вепря
5260 дн. тому
Лясовский - совковский жлоб. И гов...к. После него в нацсовете долго нужно будет проветривать помещения.
noname
5260 дн. тому
от бездарі. Юра Артеменко очолює громадську раду в ІНШОМУ державному органі. яке має назву Держтелерадіо, хоч би розібралися спочатку
micka
5261 дн. тому
шило на мило. члени нацради одночасло представники медіа-груп мля шо за територія (бо країною це чуло не назовеш(((
Юра Артеменко
5261 дн. тому
Влад ты протащил меня в Громадську раду Я тебе очень многим обязан И я тебя в обиду не дам С моей подачи ты скоро станешь народным депутатом Я знаю что так и будет А пока что я на своей позиции за тебя отомщу
clannad
5262 дн. тому
А це часом не той Лясовський пішов, який лобіював прихід в Україну російського радіва "Алла"?
Света
5263 дн. тому
Ах ты ж мой миленький, ты трошки прихворал. Ну я прийду и вставлю тебе клизмочку... И ты мне кое - что вставишь - полегшает.... Владюшенька да ты не серчай - прокормимся, ты все таки еще и депутат облсовета.
Гість
5264 дн. тому
2 market То це жінка каплуна?! Скажи мені хто твій чоловік, і я скажу хто ти. Повний пісець. Попередник наступника вартий.
мав справи з обома
5264 дн. тому
У порівнянні з Лясовським будь-хто - це вже фахівець. Такого самозакоханого продажного придурка треба ще пошукати. А Головатенко хоч людина непогана, та й вчиться швидко.
убийца єфира
5264 дн. тому
"Звёздные войны - 2 или Курус наносит ответный удар" :)
//
5265 дн. тому
Ну конечно, конечно. Если ты не выживший из ума старпер устрашающей наружности, то грош тебе цена. Ну что за люди... Страна геронтофилов, ей-богу. Что значит "чем таким надо отличиться"? Должность в Нацраде - это что, награда за заслуги перед отечеством? Протянул Хорошковский своего человека - и все, не надо сюда никаких социодемографических аллюзий вписывать.
ZLOY
5265 дн. тому
Это что ж такое надо сделать и чем отличится чтобы в 26 лет не имея ни малейшего опыта в ТВ стать коммерческим директором самого крупного канала в стране, а через 4 года стать членом Нацрады?! Какие такие заслуги у человека? А чем будем заниматься в Нацраде? Может закрывать вопросы по телеканалу мужа? Или лобировать интересы Интера!? Такое гонево что на голову не налазит!!!
oko
5265 дн. тому
Давай-давай, доярок и кухарок к государственному рулю! Лучших - в жопу. Продажных - к орденам. Это по-нашему.
rider
5265 дн. тому
Жесть! Скоро с образованием "калинарного техникма" в члены Нацсовета будут брать, главное чтобы... Дальше сами...
олександр пантелеймонов
5265 дн. тому
поздравляю!!
помню
5265 дн. тому
а это не та секретарша Хорошковского которую комерческим директором после покупки Интереа назначили?
market
5265 дн. тому
Как, вы не знаете супругу Юры-челюсти ESG?
as
5266 дн. тому
Симпатичная блондиночка, ясно за что брали.
rider
5266 дн. тому
І який {CENSORED} лобіює цю громадянку7 Що ж вона розуміє у телебаченні після закінчення Ірпінської академії?! Певно ж що заочно закінчила? М-да! Коментувати бридко!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду