Януковичу не вдалося з’єднатися з Каневом з технічних причин

25 Лютого 2011
22703
25 Лютого 2011
15:55

Януковичу не вдалося з’єднатися з Каневом з технічних причин

22703
Януковичу не вдалося з’єднатися з Каневом з технічних причин

Під час трансляції телемарафону «Розмова з країною» не вдалося встановити зв'язок з містом Каневом. Як повідомляє прес-служба Першого національного, сталося це через технічні несправності, що виникли під кінець прямої трансляції.

 

За словами генерального директора Першого  Єгора Бенкендорфа, усі питання, які хотіли поставити президенту мешканці Канева, журналісти Першого передадуть до адміністрації голови держави: «Ми дуже вдячні усім мешканцям Канева, які прийшли сьогодні спеціально для того, щоб взяти участь у "Розмові з країною". Ми приносимо свої вибачення цим людям за технічний зрив трансляції. На жаль, є технічні несправності, що не дали нам можливості здійснити пряме включення з цим містом. Наразі в Каневі працюють кореспонденти Першого Національного, які збирають питання мешканців Канева. Найближчим часом вони будуть передані президентові України».

 

Нагадаємо, телепроект «Пряма розмова з країною» з Віктором Януковичем транслювали шість загальнонаціональних каналів: «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна», 5 канал і Перший національний. Прямий ефір розпочався 25 лютого об 11:00 і тривав чотири години. На Першому національному трансляція була забезпечена сурдоперекладом.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22703
Читайте також
01.03.2011 11:26
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
71 192
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
1
4810 дн. тому
Треба інколи оновлювати техніку.
sl-interpreter
4810 дн. тому
Розмір "віконця" з перекладачем - 1/20 екрану (при загальсвітовій практиці не менше 1/8). Хтось вважає це прийнятним? Як на мене, то це просто знущання над глухими і чергова відмазка - ви просили, ми зробили. Але ЯК зробили?!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду