НТКУ забезпечить «Пряму розмову з країною» Януковича сурдоперекладом

18 Лютого 2011
24686
18 Лютого 2011
12:43

НТКУ забезпечить «Пряму розмову з країною» Януковича сурдоперекладом

24686
НТКУ забезпечить «Пряму розмову з країною» Януковича сурдоперекладом

Національна телекомпанія України забезпечить прямий ефір з президентом Віктором Януковичем сурдоперекладом. Про це повідомляє прес-служба НТКУ.

 

Як писала ТК, 25 лютого об 11:00 розпочнеться тригодинний телепроект «Пряма розмова з країною», у якому президент Віктор Янукович у прямому ефірі відповідатиме на запитання громадян. Проект транслюватимуть шість телеканалів: Перший національний, «Інтер», «1+1», ICTV, ТРК «Україна» і 5 канал.

 

Партнерами проекту є інформаційні агенції УНІАН та «Інтерфакс-Україна», а також ВАТ «Укртелеком», які приймають запитання громадян президенту.

 

Також прес-служба НТКУ наголошує, що Перший національний дублює сурдоперекладом випуски «Новин» о 15:00 та о 18:20.

 

Нагадаємо, в коментарі ТК заступник глави Адміністрації президента Ганна Герман пообіцяла, що телевізійні звернення Віктора Януковича будуть титруватися. Раніше на круглому столі в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення представники майже трьох мільйонів людей з вадами слуху, закинули президенту України, що він, на відміну від президента Росії, не супроводжує свої звернення до українського народу титрами.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24686
Читайте також
01.03.2011 11:26
Борис Бахтєєв
, для «Детектор медіа»
71 192
01.02.2011 08:50
Світлана Остапа
10 367
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
pr
4816 дн. тому
Криминальная оккупация. История Партии Регионов http://video.i.ua/user/613823/8535/252016/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду