Президент звільнив члена Нацради Тетяну Мокріді і призначив Володимира Манжосова

2 Квітня 2010
28012
2 Квітня 2010
20:08

Президент звільнив члена Нацради Тетяну Мокріді і призначив Володимира Манжосова

28012
Президент звільнив члена Нацради Тетяну Мокріді і призначив Володимира Манжосова

Президент України Віктор Янукович звільнив Тетяну Мокріді з посади члена Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення, а іншим указом призначив членом Нацради Володимира Манжосова.


Відповідні укази - №467 та №468 - Президент підписав 2 квітня, вони опубліковані на його офіційному сайті.


Нагадаємо, до цього призначення Володимир Манжосов працював віце-президентом. Це друга каденція манжосова у Нацраді - він був членом регуляторного органу  з липня 2002-го до березня 2005 року.


Тетяну Мокріді було призначено до Нацради за президентською квотою 7 лютого 2007 року. Відповідно її каденція мала закінчитися у лютому 2012-го.

 

У мотиваційній частині указу фігурує посилання на пункт 13 частини першої статті 106 Конституції України, який звучить так: «Президент України призначає на посади та звільняє з посад половину складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення». 

 

Тобто фактично причину звільнення, як того вимагає Закон України  «Про телебачення і радіомовлення», у документі не вказано. 

 


«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28012
Читайте також
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Сергiй
5133 дн. тому
"Тобто фактично" новий президент почав діяти в стилі Ющенка
Туз
5136 дн. тому
Главное - не скурвиться! И не ложиться под шуваловых
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду