Христина Бондаренко розробляє нові проекти для 5-го. Канал шукатиме для них кошти

17 Лютого 2011
17190
17 Лютого 2011
11:44

Христина Бондаренко розробляє нові проекти для 5-го. Канал шукатиме для них кошти

17190
Христина Бондаренко розробляє нові проекти для 5-го. Канал шукатиме для них кошти

5 канал шукатиме кошти для проектів Христини Бондаренко. Про це ТК повідомив шеф-редактор каналу Володимир Мжельський.

 

«Ми не відмовляємось від проекту Христини. Але зараз ми шукаємо можливість фінансувати цей проект. У виробництві це не дешевий проект. Там 2-3 відрядження, не маленька знімальна група плюс актори. Це досить затратна штука», - сказав він.

 

Однак при цьому, за його словами зараз у розробці каналу є ще два проекти, запропоновані Христиною Бондаренко: ток-шоу і документальний проект, якими вона має займатись після повернення з відпустки. І навіть пожартував, що готовий віддати журналістці частину з тих двох мільйонів, які сплатили за проект Анни Безлулик «РесПубліка».

 

Нагадаємо, що коли у 2008 року запускали проект соціальних розслідувань «На межі» Христини Бондаренко, джерела ТК свідчили, що на нього 5 канал виділив значно менший бюджет, ніж був у ток-шоу «Проти всіх», яке до того вела Христина Бондаренко (година запису ток-шоу коштувала каналу 5 тис. доларів, а кожна програма записувалася щонайменше 4 години).

 

У коментарі ТК Христина Бондаренко зазначила, що для запропонованих нею проектів зараз так само шукають спонсорів.

 

«Документальний цикл "Україна-20" - це 30 фільмів по декілька серій, які розповідатимуть про різні галузі в яких відбулась Україна як незалежна держава. Кіно, мистецтво тощо. Кожен фільм розповідатиме про знакові події та постаті для України від 1991 року до сьогодення. Але документалістика - це досить дорогий проект, який потребує фінансування», - сказала вона.

 

Цей проект приваблює пані Бондаренко більше, ніж робота над соціальним ток-шоу, формат якого зараз також розробляється: «У мене вже був гіркий досвід "Проти всіх", який відгукується і дотепер. Тому мені хочеться почати щось глибше і цікавіше».

 

«На межі» теж мало свої проблеми та недоліки. Проект проіснував майже три роки, і, на думку журналістки, вичерпав себе повністю. Останній ефір програми вийде 22 лютого.

 

«"На межі" ми не позиціонували як щось шокуючи і скандальне. Зазвичай ми подорожуємо у тему і розбираємось у ній. Але мені хотілось подорожувати у людину і цікавитись тим, з ким я спілкуюсь. Людина - це неосяжна постать, в якій можна щось розслідувати. Саме так ми і позиціонували проект "На межі", - сказала Христина. - Ми намагались довести людям, що від розслідувань та скандалів нічого не змінюється, а змінювати у першу чергу варто ментальність. Але ми втомились від пошуку тем. Два нові проекти, я пропонувала керівництву від травня. Тому що я зрозуміла, що "На межі" потребує реформ і змін. Але проект приносив хороші рейтинги, і канал це влаштовувало. Але це не влаштовувало мене як людину, яка хотіла розвиватись і йти далі».

 

Також вона додала, що не має наміру йти з каналу зі скандалом, а її заява про пошуки роботи свідчить про те, що Христина Бондаренко шукає роботу, у тому числі і на 5-му каналі.

 

Нагадаємо, учора на своїй сторінці у фейсбуку Христина Бондаренко написала: «Шукаю роботу!» і повідомила ТК, що її проект «На межі» закривається.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
17190
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду