Програму Христини Бондаренко «Проти всіх» на 5 каналі закрито

13 Травня 2008
11969
13 Травня 2008
11:39

Програму Христини Бондаренко «Проти всіх» на 5 каналі закрито

11969
Програму Христини Бондаренко «Проти всіх» на 5 каналі закрито
Ток-шоу «Проти всіх» на 5 каналі закрито. Про це «Детектор медіа» повідомила автор і ведуча проекту Христина Бондаренко.
 
«Не знаю, що з цього приводу каже керівництво, а я мовчати не буду. «Проти всіх» закрито», - сказала вона. Випуск 12 травня, який мав бути останнім, в ефір не вийшов.
 
За словами Христини, 5 травня вона подала керівництву каналу пілот нового проекту, проте поки що не отримала відповіді. «Це не студійний, 20-хвилинний і менш бюджетний проект», - сказала вона про цю програму.
 
Щодо причин закриття проекту «Проти всіх» Христина Бондаренко сказала: «Без коментарів». Раніше «ТК» повідомляла про можливе закриття програми.
 
Керівництво 5 каналу пообіцяло надати офіційний коментар після того, як прийме остаточне рішення щодо нових проектів.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11969
Теги:
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
чумазик
5832 дн. тому
Да, Христинка-Кристинка, возвращайся на родину и начинай и дальше патриотично трудиться на благо Украины, как ты это делала на свидомейшем телеканале, - устройся на "Крывый Риг Миттал" и паши на благо любимой тебе демократии!
Родина зовет!
5832 дн. тому
Кристина, возвращайся в Кривой Рог. Некому в шахтах руду добывать! И свою гламурную горе-редакторшу Березовскую не забудь прихватить. Там вам, неумным но наглым, самое место.
WSG
5832 дн. тому
Така гарна тітка!!! Нафіг тобі той рошен з його прсроченим шоколядом...
Дмитро
5832 дн. тому
Жаль, небагато було соціальних проектів на ТБ. А тепер ще менше... А Христя - молодець. НЕ заздріть успіху інших (може й вам пощастить, якщо будете тяжко працювати)!!! Христино, тримайся!
Т. Г. Ш.
5832 дн. тому
Катюзі - по заслузі!
просто
5832 дн. тому
По-моему у ведущей астма, она когда говорила что-то, то задыхалась, глубоко вздыхала, задерживала воздух в лёгких. Может она сильно больна и её освободили от работы в кадре? На "5-канале" ещё один ведущий есть, новости ведёт, у него тоже проблемы с дыханием, ему трудно на вдохе говорить, сдавливает в себе воздух и на выдохе, пока хватает воздуха говорит, потом ступорится и судорожно вдыхает и по-новой спускает, прикольно так! :)))
я
5832 дн. тому
Ну и правильно,этот сельский отстой с этой убогой просто невозможно было смотреть!Христина возвращайтесь ка в свою деревню коров доить там вам самое место!
зритель
5832 дн. тому
Понтовая была программа, пустое калькированное шоу с таким же калькированным содержанием. руководство наверное поняло, что ради амбиций {CENSORED} ведущей его делать глупо.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду