Новий проект Христини Бондаренко на 5-му називатиметься «На межі»

29 Серпня 2008
22885
29 Серпня 2008
13:34

Новий проект Христини Бондаренко на 5-му називатиметься «На межі»

22885
Новий проект Христини Бондаренко на 5-му називатиметься «На межі»
Розслідувальний проект Христини Бондаренко на 5-му каналі називатиметься «На межі. Соціальні розслідування Христини Бондаренко». Про те, що саме цю назву затверджено, «ТК» повідомила авторка програми. Раніше сайт «Дуся» повідомляв, що команда розглядає два варіанти назви: «На межі» та «Спецтема».
 
Дата старту проекту наразі невідома. Прес-служба 5-го каналу обіцяє оприлюднити сітку нового сезону пізніше.
 
За словами Христини Бондаренко, з вересня за штатним розкладом у команді «На межі» мають працювати три журналісти (замість двох, як було на етапі підготовки), редактор, автор (Христина), режисер, два оператори та продюсер-адміністратор. Третього журналіста поки ще не знайшли. Нині тривають співбесіди з кандидатами на посаду.
 
Христина підкреслює, що її проект суттєво відрізнятиметься від журналістських розслідувань, які виходять на інших каналах. «Наша мета – довести, що людина сама може змінити своє життя», – заявляє авторка «На межі».
 
Як уже повідомляла «ТК», програма тривалістю 20 хвилин виходитиме на 5-му каналі щотижня та складатиметься з трьох новел, що оповідають про реальні події та реальних людей і розкривають певну соціальну тенденцію.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22885
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
seppy
5541 дн. тому
Христино, Ваша програма, хоч трішечки розкриває правду життя-буття. Бажаю об`єктивності та розвитку. Така красуня як Ви, важко сприймається в якості ведучої настільки серйозної програми. Так тримати!
pult
5722 дн. тому
як не сумно , але 5-ка все більше поретворюється на ТЕТ
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду