Христина Бондаренко не проти продовжити проект «Проти всіх» на 5 каналі

8 Травня 2008
13595
8 Травня 2008
15:53

Христина Бондаренко не проти продовжити проект «Проти всіх» на 5 каналі

13595
Христина Бондаренко не проти продовжити проект «Проти всіх» на 5 каналі
Христина Бондаренко не проти продовжити проект «Проти всіх» на 5 каналі у наступному телесезоні. Про це вона повідомила «Детектор медіа», відповідаючи на запитання, чи продовжуватиметься проект надалі.
 
Раніше сайт «Дуся» із посиланням на власні джерела повідомив, що програми немає у сітці мовлення наступного сезону, і Христина вже шукає собі роботу на інших каналах.
 
 «Взагалі, в мене є кілька ідей щодо цього та інших проектів, не лише студійних, - сказала ведуча. – Якби керівництво запропонувала продовжити мені ток-шоу «Проти всіх» у наступному сезоні, я була б не проти, трохи переформатувавши програму. Деякі концепції змін у програмі зараз прописуються, готується й новий формат.  Але все залежатиме від керівництва».
 
За словами Христини, формуванням сітки мовлення та плануванням наступного телесезону займається старт-продюсер 5 каналу. Як стало відомо «ТК», точна інформація про майбутнє проекту «Проти всіх» з’явиться у понеділок.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13595
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
rlk
5834 дн. тому
я би спробувала змиритися з цим проектом, якби на ньому змінили стиліста, а особливо візажиста. на христинку ж, юну дівчинку, дивитися не можна в цій програмі - здається, що вона дорвалася до маминої косметички й вирішила спробувати одразу все. результат - з *телеведучої трохи за 20* христя виглядає на *продавщицю галантереї далеко за 30*. можна припустити, що то смак самої христинки, але в такому разі їй варти замислитися над своїми стилістичними уподобаннями, адже вона не просто дівчина з власними смаками, а обличчя в телевізорі
На жаль
5836 дн. тому
Цій малолітній дівчині її авторська програма (не звіть це ток-шоу) не вдалася. Причина - юна незрілість ведучої. Настільки юним дівчаткам давати авторський ефір протипоказано, їм там нічого сказати світу. І коли їй чесно сказали - більше твоєї програми не буде - вона ще й кирпу гне пихато: "Я не проти її продовжити..." На жаль, Христино, твоє близьке знайомство з Піховшеком - не гарантія телекар"єри і наявності авторської програми. До побачення!
ASD
5837 дн. тому
Христя не проти, Дарка проти... Дєвачкі, іщітє кансєнсус!
Муся у русі
5837 дн. тому
http://dusia.telekritika.ua/Dusia_naryla/10968
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду