Прем’єра ток-шоу Христини Бондаренко «Проти всіх» на 5 каналі отримала частку, нижчу за середню

12 Лютого 2008
28118
12 Лютого 2008
14:03

Прем’єра ток-шоу Христини Бондаренко «Проти всіх» на 5 каналі отримала частку, нижчу за середню

28118
Прем’єра ток-шоу Христини Бондаренко «Проти всіх» на 5 каналі отримала частку, нижчу за середню
Прем’єра нового соціального ток-шоу 5-го каналу «Проти всіх» із Христиною Бондаренко отримало рейтинг 0,73%, частку 1,64%.
 
 Ця частка нижча за середній показник каналу за цей день – 1,87%. При цьому програма мала вищу частку у містах «50 тис+» -  2,05%, тоді як за «50 тис-» - лише 1,32%. Програма тривала з 19.15 до 20.50.
 
Програма
18+ (загальне) - нова панель
18+ (50 тис.+) - стара панель
18+ (село/місто 50 тис.--)
 
Рейтинг % 
Частка% 
Рейтинг % 
Частка% 
Рейтинг % 
Частка% 
Час новин (рос)
0,93
2,29
1,03
2,74
0,84
1,96
Проти всіх. Ток-шоу
0,73
1,64
0,89
2,05
0,61
1,32
П’ятий елемент. V. I. P.
0,25
0,52
0,35
0,74
0,17
0,35
 
Як вже повідомляла «ТК», «Проти всіх» виходитиме щопонеділка о 19.15 та щосуботи о 21.25.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
28118
Коментарі
10
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій
5880 дн. тому
Дивився це "шоу". Телеведуча по своїх розумових здібностях дуже обмежена. Головне для неї - негатив, і на цьому хоче зробити собі популярність. ЇЇ тупість і упередженість видно будь-якому глядачеві. Бридко дивитися як вона принижує людей.
Collega
5891 дн. тому
Шоу розраховано на скандал, на негатив, зовсім не містить конструктиву і продуманих, глибоких висновків. Ведуча вульгарна, займає надто багато місця на екрані пустою балаканиною, не може коротко і ясно формулювати питання. Її шоу нагадує інше відразливе дійство - шоу Герасимюк. Христині треба повчитися у Урманса Отта, наприклад. Готується шоу про компютерну діагностику. У звязку з цим: Христино, сонечко, хоч поверхнево познайомся з темою своєї передачі! Уже наперед відчуваю - наламаєш дров, спаплюжиш метод, за який у свій час Рейхард Фолль одержав рідкісну нагороду - Золоту медаль Ватікану "За заслуги перед людством". 5-й канал - мій улюблений, і мені сумно від того, що його програми і шоу (практично всі) перетворюються на балаган, у якому все пускається на самотік. Друзі, ви повинні бути кращими серед всіх каналів новинно-аналітичного спрямування! Більше інтелекту, а не базару, більше Яневського, а не христин, більше Карасьових і менше шуфричів! З бажанням успіхів - Collega.
Хійяа
5919 дн. тому
Насправді їй 23 чи 24, "високих покровителів" нема. І якщо цей дебют ведучої наразі не вдався, принаймні стане досвідом. З огляду на вік, розкриття потенціалу треба розпочинати саме зараз, після базової підготовки в якості кореспондента. Краще спіткнутися на шляху до справжнього професіоналізму і журналістських висот, але йти по ньому, ніж залишатися посередністю.
Марушка
5922 дн. тому
а помоему вона і так зріла-принаймі на років 35 виглядає..просто якась {CENSORED}
otar
5922 дн. тому
2 Прохожий - Ми б із задоволенням, але грошей у бюджеті на це не передбачено - розшифровки ми купуємо в компанії "Сорсер". Якщо хочете, можете виступити спонсором))
Прохожий
5922 дн. тому
Предлагаю Телекритике каждую неделю вывешивать полные расшифровки этого ток-шоу у себя на сайте в помощь начинающим журналистам. С подробным разбором полетов Бондаренко специалистами-медийщиками, лучше - зарубежными. Получится эдакое наглядное учебное пособие, как не надо задавать вопросы, как должен быть сформулирован вопрос, чтобы собеседник его понял, как избегать слов-паразитов, эканья-мэканья и тому подобное. Кто знает, за какие такие заслуги барышня удостоилась стать ведущей? Я пока не увидел там не то что искры журналистского таланта, но даже проблеска интеллекта. Или она чья-то мамзель? Тогда это все объясняет :-)
CYKV
5922 дн. тому
На жаль неуспіх дебюту авторської програми Христини Бондаренко - в самій Христині. Їй набридло бігати репортером новин, це, на її думку, ацтой, "попрацювала 3 роки і досить", "всі серйозні тьотки і мужики мають власні програми, а я чим гірша?". От і придумала собі "якесь" шоу. "Соціалка? Чому ні? Стану, як Герасимьюк - депутаткою". А коли щось нове починають, аби тільки уникнути попереднього, так і виходить: крен у жовтизну, брак смаку, мішанина стилів, нерозкриття тем, нерозуміння взагалі, що і навіщо і т. ін. Краще б Бондаренко і далі була інформаційним репортером, це в неї гарно виходить.
нормалек
5922 дн. тому
А мне понравилось! Пока сыровато, но чувствуется потенциал! давай,девочка, утри нос этим аксакалам украинской журналистики!! Пусть Прохожие проходят мимо. Мужики ничего не рубят ни в любви, ни в красоте!!
УЖАС
5923 дн. тому
Такие программы должны вести зрелые люди с жизненным опытом, а не недоученные девчушки, для которых важнее то, как она выглядит в кадре. Да никак не выглядит. Селянка
Прохожий
5923 дн. тому
М-да. Редкое по своему убожеству зрелище. Ведущая - первый класс вторая четверть. Давно не видел по "ящику" ничего подобного: косноязычная девица с микрофоном, темы с явным налетом желтизны. Первый проект - комом.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду