На 5-му каналі готують щотижневу 20-хвилинну програму соціальних розслідувань

6 Серпня 2008
15913
6 Серпня 2008
12:01

На 5-му каналі готують щотижневу 20-хвилинну програму соціальних розслідувань

15913
На 5-му каналі готують щотижневу 20-хвилинну програму соціальних розслідувань
Як стало відомо «Детектор медіа» з власних джерел, на 5-му каналі у новому сезоні виходитиме 20-хвилинна щотижнева програма соціальних розслідувань із Христиною Бондаренко. Нагадаємо, в інтерв’ю сайту «Дуся» Христина Бондаренко обмовилася, що працює над новим проектом. «Це теж соціалка, як і “Проти всіх”. Проект дуже епатажний. І боюся, що знову буде не у форматі 5-го каналу», – зазначила вона. 
 
Назву нової програми ще не затверджено, у редакційній документації вона проходить як «Проти всіх», проте в ефір вийде під абсолютно іншим ім’ям, яке автори тримають у таємниці. За формою проект близький до «Російських сенсацій», однак за змістом відрізнятиметься. 
 
Програма складатиметься з трьох 5-хвилинних новел, які розкривають певну соціальну тенденцію. Третя новела є своєрідним гепі-ендом, спрямованим на те, аби глядач залишився із гарним настроєм. В основі концепції – максимальний вплив на емоції глядача. «Якщо потрібна мати, яка плаче, 30 днів як втративши сина, то вона буде в кадрі. Але це не буде смакуватися. Можна сказати, що це епатажні соціальні розслідування на межі фолу», – описує джерело «ТК» нову програму. 
 
Між новелами будуть зв’язки-«екшни», де в кадрі з’являтиметься Христина Бондаренко. Наприклад, у зв’язці ведуча зводить разом мати й дочку, які судяться й не бачилися кілька років, історію яких оповідали в сюжеті. Христина, так само, як у ток-шоу «Проти всіх», провокує героїнь. Ці зв’язки зніматимуть не у студії, а в польових умовах. Проект має викликати враження, ніби сама Христина оповідає всі три історії, хоча насправді їх готують сценаристи-журналісти, які не з’являються в кадрі. Як наголошують джерела «ТК», у проекті знімають лише справжніх людей, а до інсценування та залучення акторів не вдаватимуться.  
 
За інформацією джерел «ТК», на нову програму 5 канал виділив значно менший бюджет, ніж був у «Проти всіх» (година запису ток-шоу коштувала каналу 5 тис. доларів, а кожна програма записувалася щонайменше 4 години). Тому команда проекту невелика – лише четверо журналістів: Христина Бондаренко, двоє сценаристів і керівник проекту Ірина Комлик. На етапі підготовки перших випусків програми команда залишилася без старт-продюсера: як повідомляла «Дуся», Дарка Чепак перейшла до продакшну Савіка Шустера. Також до виробництва проекту залучено режисера, за інформацією «ТК» – іноземця.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15913
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
5749 дн. тому
Старт-продюсер Дарка покинула проэкт? Да она давно на него забила! Журналисты проэкта? Сплошное недорозумение! Режиссер-иностранец? Да местный он, вполне словянской внешности. Вывод: буря в тазике.
Глядач 5 каналу
5750 дн. тому
Ну що Ви накинулись на бідну "п"ятиколонницю", вибачте "п"ятиканальницю"? Причина не в цій конкретній дівчині, а в 5 каналі, якому немає чим за-би-ва-ти 24-годинний ефір!!! Ось звідки ноги ростуть і де Барбоси порилися! І це Христина чу-до-во розуміє! Тому і вхопилася мертвою хваткою. Вона - солдат 5 каналу. А хватка її така мертва, тому що навчена в Піховшека (не даремно ж вона мала з ним роман, щоб дечому навчитися...) Він її навіть на "Телекритиці" недавно "відмазував", що це не вона в коментах всіх на три літери посилала, а то всім приснилося, бо всі їй потужно заздрять, Барбоси нереалізовані...
маня
5750 дн. тому
знову про полову. Христя ніяк не заспокоїться. Актриса з неї хрінувата, інтелект, ба навіть співчуття зіграти не вміє. А щоб по-справжньому - не відчуває. Буде ще одне дешевеньке повидло. не знаю як інші - а я б не хотіла це ковтати. Тим більше, що цих псевд-розслідувань, а насправді підставних і часто вигаданих сюжетів - хоч греблю гати. Результату ж - нуль. Якщо не говорити про те. що тільки гірше зробили людям. які погодилися на зйомку. Тільки й можуть, що псувати людям життя, на людському горі робити собі карєру. Христино, краще народжуй і сиди в декреті. Може тим часом подорослішаєш!
льолік
5750 дн. тому
"Іследованій" то багато, а де результати??? я про кримінальні. Гетьман, Гонгадзе, Чорновіл, Шевченко з Харкова, Кушнарьов той же, ну а Андрійович? Листу можна продовжити.
5750 дн. тому
Хрысте не дают покоя лавры Даниленко. и она активно пиарится и скандалится. их-хи-хи.
Baster
5750 дн. тому
Нет. К сожалению...
DimOК
5750 дн. тому
Как же уже достали все эти расследования. В нашей стране хоть что-нибудь хорошее происходит?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду