Міліція не пускає журналістів на сесію Житомирської міськради (ВІДЕО)

24 Грудня 2010
21751
24 Грудня 2010
13:02

Міліція не пускає журналістів на сесію Житомирської міськради (ВІДЕО)

21751
Міліція не пускає журналістів на сесію Житомирської міськради (ВІДЕО)

Близько 20 журналістів житомирських видань і телеканалів не пускають на засідання сесії міської ради, яка проходить сьогодні, 24 грудня. На першому і другому поверхах на підходах до сесійної зали стоять правоохоронці, не пропускаючи ані журналістів, ані відвідувачів. До початку сесії заборонено перебувати навіть в коридорі. Про це повідомляє «Житомир-інфо».

 

За словами міліції, розпорядження не пускати представників ЗМІ, вони отримали від «керівництва». Прізвищ керівництва не називають.

 

Сьогодні на сесії Житомирська міськрада повинна затвердити регламент, за яким в сесійний зал допускаються тільки телекамери та фотографи. Журналістам дозволено вхід через бокові сходи на балкон, при цьому відсутня фізична можливість будь-якого контакту з депутатами.

 

Керуючий справами Житомирського міськвиконкому Петро Кудряшев проігнорував питання журналістів про нововведення.

 

Як зазначила начальник управління із зв'язків з громадськістю Житомирської міськради Ольга Белобровець, всі коментарі журналісти можуть брати на перервах.

 

За 5 хвилин до початку сесії журналістам, пише видання, «милостиво» дозволили знаходитися в коридорі і сесійному залі, проводити зйомку і спілкуватися з депутатами.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
21751
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Андрій
4881 дн. тому
Посилаючись на Житомир.інфо, Ви допустили викривлення факту, адже мова йде про муніципальну міліцію (!), яка фінансується та підпорядковується житомирській мерії.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду