Житомирському журналісту Віктору Котенку погрожують відрізати голову

27 Листопада 2010
8025
27 Листопада 2010
18:31

Житомирському журналісту Віктору Котенку погрожують відрізати голову

8025
Житомирському журналісту Віктору Котенку погрожують відрізати голову

Після публікації на сайті http://svoboda.zhitomir.ua/ декількох резонансних розслідувань про незаконну імміграцію мусульман, про створення ісламського культурного центру в Житомирі, Віктор Котенко почав отримувати погрози на свою адресу. Він повідомив, що наразі отримує по інтернету відеопослання з погрозами з Чечні, а також перебуває під щільним кільцем зовнішнього спостереження. У коментарі ТК Віктор повідомив, що журналістське розслідування проводить ще з літа 2010 року. «Після кількох публікацій на сайті "Свобода" мені почали погрожувати, що відірвуть голову. Правда, після оприлюднення мого відеозвернення, нарешті почала реагувати міліція», - сказав він. 

 

Пряма погроза про те, що йому відріжуть голову, надійшла 8 листопада цього року. Про це журналіст повідомив у міліцію, а також у відеозверненні на Youtube. У журналістському розслідуванні Віктор Котенко розповідав, що створення в Житомирі  культурного центру пов'язане з махінаціями, вибиванням грошей і що до цього причетні співробітники СБУ і міліції. 

 

Раніше Віктор Котенко розмістив статтю про президента Чечні Рамзана Кадирова «Аллах шельму метит», в якій розвіяв образ Кадирова і розкритикував його заяви щодо ваххабітів в Україні.

 

«Детектор медіа»

 

http://www.youtube.com/watch?v=TPyKfM7j5hU&feature=player_embedded.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
для «Детектор медіа»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8025
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коррупция в России!
4909 дн. тому
Против чеховского начальника милиции бандита-милиционера Жукова Бориса Николаевича тоже было возбуждено уголовное дело за: Это http://www.mk.ru/incident/article/2010/05/26/497780-chehovskiy-sherif-sluzhil-na-polzu-rodstvennikam.html Это http://mvd-thehov.nm.ru/ Это http://www.kp.ru/daily/23399/33801/ и т.п. И потом так же легко закрыто: http://www.infox.ru/accident/crime/2010/05/27/Ugolovnoye_dyelo_v_o.phtml Это так Дмитрий Анатольевич Медведев борется с коррупцией в России, с "оборотнями в погонах", с "терроризмом"? Или Президент России Медведев Д.А. только с экранов телевизоров научился профессионально лгать о своей этой борьбе и заботе о гражданах своей страны. Бандит Жуков Б.Н. как ни в чём не бывало сейчас возглавляет всю милицию соседнего района - Домодедово! Смешно и больно. Позор вам президент РФ Медведев Д.А.!
BERK
4910 дн. тому
так значит, коцапы и угрожают.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду