detector.media
24.12.2010 13:02
Міліція не пускає журналістів на сесію Житомирської міськради (ВІДЕО)

Близько 20 журналістів житомирських видань і телеканалів не пускають на засідання сесії міської ради, яка проходить сьогодні, 24 грудня. На першому і другому поверхах на підходах до сесійної зали стоять правоохоронці, не пропускаючи ані журналістів, ані відвідувачів. До початку сесії заборонено перебувати навіть в коридорі. Про це повідомляє «Житомир-інфо».

 

За словами міліції, розпорядження не пускати представників ЗМІ, вони отримали від «керівництва». Прізвищ керівництва не називають.

 

Сьогодні на сесії Житомирська міськрада повинна затвердити регламент, за яким в сесійний зал допускаються тільки телекамери та фотографи. Журналістам дозволено вхід через бокові сходи на балкон, при цьому відсутня фізична можливість будь-якого контакту з депутатами.

 

Керуючий справами Житомирського міськвиконкому Петро Кудряшев проігнорував питання журналістів про нововведення.

 

Як зазначила начальник управління із зв'язків з громадськістю Житомирської міськради Ольга Белобровець, всі коментарі журналісти можуть брати на перервах.

 

За 5 хвилин до початку сесії журналістам, пише видання, «милостиво» дозволили знаходитися в коридорі і сесійному залі, проводити зйомку і спілкуватися з депутатами.

 

«Детектор медіа»

 

 

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY