Засновником «Зеонбуду» є «Планбрідж лімітед» з Кіпру, гарантію дав «Укрексімбанк»

30 Листопада 2010
20547
30 Листопада 2010
18:45

Засновником «Зеонбуду» є «Планбрідж лімітед» з Кіпру, гарантію дав «Укрексімбанк»

20547
Засновником «Зеонбуду» є «Планбрідж лімітед» з Кіпру, гарантію дав «Укрексімбанк»

Засновником компанії «Зеонбуд», що подала до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення єдину заявку на провайдера чотирьох цифрових мультиплексів, є кіпрська компанія «Планбрідж лімітед» (100%). Про це ТК повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

За його словами ТОВ «Зеонбуд» зареєстроване в Києві, директором компанії є Костянтин Петренко. Банківську гарантію на суму 1 млрд 40 млн гривень компанії дав «Укрексімбанк» (100% акцій якого належить державі в особі Кабінету Міністрів).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», станом на 27 листопада (останній день офіційного прийому заявок на отримання ліцензії провайдера цифрової телемережі) заявку подала одна компанія - «Зеонбуд». 29 листопада про свій намір подати таку заявку Нацраду повідомив Одеський ОРТПЦ.

 

Нагадаємо, 27 жовтня Нацрада скасувала затверджену раніше модель впровадження цифрового телерадіомовлення за затвердила нову. Окрім MX-2 та MX-3 національними мультиплексами з відкритим доступом стали MX-1 (раніше кодований) та MX-5 (раніше регіональний). Разом у цих мультиплексах буде 32 програми, з яких 3-4 відійдуть місцевим мовникам, інші - загальнонаціональним.

 

Також Нацрада вирішила звернутися до суб'єктів господарювання у сфері телебачення і радіомовлення щодо надання протягом місяця пропозицій стосовно участі у розбудові національної мережі цифрового телемовлення в стандарті DVB-T (MPEG-4) та документів згідно з додатком до цього рішення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
20547
Читайте також
16.11.2010 17:22
Евгения Продаева
, Марьяна Закусило
26 202
27.10.2010 17:23
Ольга Большакова, для «Детектор медіа»
48 789
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4888 дн. тому
Ну, по крайней мере одно из требований к участникам конкурса - наличие опыта в данной сфере - выполнено. ;-)
Правдоруб
4888 дн. тому
Да не, Интер бы через Кабмин не заходил... Это все кабминовские ребята! Гарантию банка получили, но осваивать будут только бюджетные средства :-)) Тут начинаешь задумываться: если какой-то Петренко гарантию на такую сумму получил, то чем мы хуже??? Народ! Айда за банковскими гарантиями Укрэксимбанка! :-))))))
..
4888 дн. тому
Ну что же, очередные Рога и копыта. Правда, что-то мне подсказывает, что Укрэксимбанк - это признак группы Интер. Этот банк всегда был близок им, и не только географически...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду