detector.media
30.11.2010 18:45
Засновником «Зеонбуду» є «Планбрідж лімітед» з Кіпру, гарантію дав «Укрексімбанк»

Засновником компанії «Зеонбуд», що подала до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення єдину заявку на провайдера чотирьох цифрових мультиплексів, є кіпрська компанія «Планбрідж лімітед» (100%). Про це ТК повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

За його словами ТОВ «Зеонбуд» зареєстроване в Києві, директором компанії є Костянтин Петренко. Банківську гарантію на суму 1 млрд 40 млн гривень компанії дав «Укрексімбанк» (100% акцій якого належить державі в особі Кабінету Міністрів).

 

Як повідомляла «Детектор медіа», станом на 27 листопада (останній день офіційного прийому заявок на отримання ліцензії провайдера цифрової телемережі) заявку подала одна компанія - «Зеонбуд». 29 листопада про свій намір подати таку заявку Нацраду повідомив Одеський ОРТПЦ.

 

Нагадаємо, 27 жовтня Нацрада скасувала затверджену раніше модель впровадження цифрового телерадіомовлення за затвердила нову. Окрім MX-2 та MX-3 національними мультиплексами з відкритим доступом стали MX-1 (раніше кодований) та MX-5 (раніше регіональний). Разом у цих мультиплексах буде 32 програми, з яких 3-4 відійдуть місцевим мовникам, інші - загальнонаціональним.

 

Також Нацрада вирішила звернутися до суб'єктів господарювання у сфері телебачення і радіомовлення щодо надання протягом місяця пропозицій стосовно участі у розбудові національної мережі цифрового телемовлення в стандарті DVB-T (MPEG-4) та документів згідно з додатком до цього рішення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY