«Зеонбуд» почне закупати передавачі у березні і витратить на них $150 млн

25 Лютого 2011
18623
25 Лютого 2011
14:32

«Зеонбуд» почне закупати передавачі у березні і витратить на них $150 млн

18623
«Зеонбуд» почне закупати передавачі у березні і витратить на них $150 млн

Провайдер чотирьох загальнонаціональних мереж цифрового телебачення ТОВ «Зеонбуд» обере постачальника обладнання в першій половині березня. Про це виданню Proit.com.ua заявив заступник директора компанії Андрій Шумілов.

 

За його словами, проведено понад десяти робочих зустрічей з майже усіма ключовими світовими виробникам, і від усіх отримано офіційні пропозиції щодо постачання обладнання, у тому числі передавачів. За все обладнання доведеться заплатити близько $150 млн.

 

За словами Шумілова, компанія розраховує, що постачання почнеться вже у червні. Передавачі встановлюватимуть планомірно, а запустити усі чотири мультиплекси зможуть уже у вересні.

 

Нагадаємо, наприкінці 2010 року «Зеонбуд» став провайдером мультиплексів МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення 8 грудня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
18623
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Олександр
4791 дн. тому
Ага "начнет", с "Квант-Єфиром" начнет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду