ТСК з питань цензури розгляне інцидент з 5-м каналом та охороною Азарова

30 Листопада 2010
23461
30 Листопада 2010
18:16

ТСК з питань цензури розгляне інцидент з 5-м каналом та охороною Азарова

23461
ТСК з питань цензури розгляне інцидент з 5-м каналом та охороною Азарова

Парламентська тимчасова слідча комісія з питань розслідування випадків цензури у засобах масової інформації, тиску на свободу слова в Україні та перешкоджання законній професійній діяльності журналістів розгляне інцидент між оператором 5-го каналу і представником охорони прем'єр-міністра Миколи Азарова. Про це повідомляє секретаріат комісії.

 

За словами голови ТСК Ірини Геращенко, на засідання запрошено керівника Управління державної охорони України, представника Генеральної прокуратури України, прес-служби прем'єр-міністра, представників 5-го каналу.

 

На думку пані Геращенко, Генеральна прокуратура має терміново відреагувати та дати оцінку черговому випадку силового перешкоджання професійній журналістській діяльності з боку представників Держохорони.

 

«Сьогодні Держохорона відчуває повну безкарність, оскільки не було жодної реакції з боку влади на побиття журналіста СТБ Сергія Андрушка і тому ми знову бачимо застосування грубої сили до журналістів під час виконання професійних обов'язків. Ми будемо вимагати оприлюднення прізвищ людей, причетних до інциденту і оперативної реакції всіх відповідних структур на цей випадок», - наголосила вона.

 

Засідання комісії відбудеться 2 грудня. Також на нього запрошені хмельницькі журналісти, які скаржаться на тиск з боку голови обласної державної адміністрації.

 

«Телекритиика»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
23461
Читайте також
Коментарі
8
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atos
4904 дн. тому
Простите. я больше не буду. Я дурак и балбес
atos
4904 дн. тому
Простите. я больше не буду. Я дурак и балбес
Миледи
4904 дн. тому
Мальчики не сcорьтесь. Обилие слов свидетельствует о заброшенной стадии импотенции. Хватит тут время проводить. Атос, не отвлекайте моих ухажеров, а то я засомневаюсь в ваших ориентационных склонностях
Дартаньян
4904 дн. тому
АТос!!! Тысячи чертей. Где вы бродите? что вы прилипли к компу. Я же вас два часа как за спиртом гасгонским отправлял!! ВЫ что опять грибов по дороге наелись. Какие парламентские ТСК - спирта, сударь, спирта вам не помешает!!
Партос
4904 дн. тому
Атос, какая Моника Левински7 Вы що??? А как же графиня де ла фер, она же леди Винтер? она ждет вас у скалы, на четвертом повороте. А ну скорей к ней. И забудьте вы о парламентских ТСК. Для Атоса это слишком мало, а для вашего ума ОПАСНО много. И еще чего мозг может расплавиться от таких сложных терминов и тем. Скорее к леди Винтер!!
atos
4905 дн. тому
Партос,вы что отrазались от родного сленга и перешли на нормальный язык? Браво! Мой УЧИТЕЛЬ! А по статье --НИ СЛОВА. Вам симпатична НАША Моника Левински ? Там у Юща еще есть одна. Но та стала кавалером ордена княгини ОЛЬГИ!!! Тоже не мало. И вот такие "светила" определяют лицо наших СМИ. А конкретно по статье , ответьте мне пожалуйста ОДНОЗНАЧНО--Вы ЗА или ПРОТИВ, чтобы этот эпизод с 5-м каналом рассматривала ПАРЛАМЕНТСКАЯ ТСК? Тогда я определюсь кто ВЫ есть!
Партос
4905 дн. тому
Атос. Неужели вам больше нечего делать как распускать свои сопли в комментариях. Разве для этого не существует носовой платок. Это прямая дискредитация не только таких интересных сайтов как Телекритика, но и каждой отдельной новости под которой мелькает ваше блошиноподобная фигура. Видимо вы ничего не почерпнули от героев Дюма.
atos
4905 дн. тому
Неужели Геращенко нечем больше заняться,чем подтирать сопли каждому бездельнику от СМИ??? Разве для этого существует ПАРЛАМЕНТСКАЯ ТСК ? Это прямая ДИСКРЕДИТАЦИЯ не только ТСК , но и всего парламента. Трудно представить большую ДУРЬ! Видимо многое почерпнула от СВОЕГО ШЕФА, который за непонятные заслуги дал ей" НАРОДНОЙ"....???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду