Єдину заявку на провайдерство цифрової телемережі подало ТОВ «Зеонбуд»

29 Листопада 2010
24040
29 Листопада 2010
11:33

Єдину заявку на провайдерство цифрової телемережі подало ТОВ «Зеонбуд»

24040
Єдину заявку на провайдерство цифрової телемережі подало ТОВ «Зеонбуд»

ТОВ «Зеонбуд» подало до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заявку на отримання ліцензії провайдера загальнонаціональної цифрової телемережі у складі чотирьох мультиплексів (МХ-1, -2, -3, -5). Це єдина заявка, що надійшла до регуляторного органу. Про це ТК повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

«Вони подали всі документи, в тому числі гарантійний лист банку, гарантійний лист Концерну РРТ», - зазначив пан Манжосов. Однак голова Нацради ще не встиг ознайомитися із заявкою і буде готовий детальніше її прокоментувати наприкінці дня.

 

Як повідомляла ТК, 26 листопада завершився строк прийняття заявок на провайдера цифрової телемережі. Станом на 18:00 заступник голови Національної ради Лариса Мудрак сказала ТК, що заявки відсутні, але зранку 27 листопада вона повідомила, що з апарату надійшла інформація про те, що заявки є. При цьому телевізійні групи «1+1», StarLightMedia та «Інтер» відмовилися від ідеї взяти участь у конкурсі.

 

Нагадаємо, 27 жовтня Нацрада скасувала затверджену раніше модель впровадження цифрового телерадіомовлення за затвердила нову. Окрім MX-2 та MX-3 національними мультиплексами з відкритим доступом стали MX-1 (раніше кодований) та MX-5 (раніше регіональний). Разом у цих мультиплексах буде 32 програми, з яких 3-4 відійдуть місцевим мовникам, інші - загальнонаціональним.

 

Також Нацрада вирішила звернутися до суб'єктів господарювання у сфері телебачення і радіомовлення щодо надання протягом місяця пропозицій стосовно участі у розбудові національної мережі цифрового телемовлення в стандарті DVB-T (MPEG-4) та документів згідно з додатком до цього рішення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
24040
Читайте також
16.11.2010 17:22
Евгения Продаева
, Марьяна Закусило
26 206
27.10.2010 17:23
Ольга Большакова, для «Детектор медіа»
48 793
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
//
4896 дн. тому
Будем следить за успехами очередного "Котигорошко"...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду