detector.media
29.11.2010 11:33
Єдину заявку на провайдерство цифрової телемережі подало ТОВ «Зеонбуд»

ТОВ «Зеонбуд» подало до Національної ради з питань телебачення і радіомовлення заявку на отримання ліцензії провайдера загальнонаціональної цифрової телемережі у складі чотирьох мультиплексів (МХ-1, -2, -3, -5). Це єдина заявка, що надійшла до регуляторного органу. Про це ТК повідомив голова Нацради Володимир Манжосов.

 

«Вони подали всі документи, в тому числі гарантійний лист банку, гарантійний лист Концерну РРТ», - зазначив пан Манжосов. Однак голова Нацради ще не встиг ознайомитися із заявкою і буде готовий детальніше її прокоментувати наприкінці дня.

 

Як повідомляла ТК, 26 листопада завершився строк прийняття заявок на провайдера цифрової телемережі. Станом на 18:00 заступник голови Національної ради Лариса Мудрак сказала ТК, що заявки відсутні, але зранку 27 листопада вона повідомила, що з апарату надійшла інформація про те, що заявки є. При цьому телевізійні групи «1+1», StarLightMedia та «Інтер» відмовилися від ідеї взяти участь у конкурсі.

 

Нагадаємо, 27 жовтня Нацрада скасувала затверджену раніше модель впровадження цифрового телерадіомовлення за затвердила нову. Окрім MX-2 та MX-3 національними мультиплексами з відкритим доступом стали MX-1 (раніше кодований) та MX-5 (раніше регіональний). Разом у цих мультиплексах буде 32 програми, з яких 3-4 відійдуть місцевим мовникам, інші - загальнонаціональним.

 

Також Нацрада вирішила звернутися до суб'єктів господарювання у сфері телебачення і радіомовлення щодо надання протягом місяця пропозицій стосовно участі у розбудові національної мережі цифрового телемовлення в стандарті DVB-T (MPEG-4) та документів згідно з додатком до цього рішення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY