detector.media
22.10.2010 13:21
Ток-шоу Анни Безулик на 5-му каналі планується щоденним

Ток-шоу Анни Безулик на 5-му каналі планується до виходу з понеділка по четвер. Про це заявив генеральний директор каналу Іван Адамчук в інтерв'ю виданню «МедіаБізнес».

 

«Ми плануємо його розширити і запустити лінійку ток-шоу з понеділка по четвер. Ця концепція зараз перебуває на стадії розробки і затвердження», - сказав він.

 

Він також додав, що проект відрізнятиметься від програми минулого сезону: «Очевидно, будуть відмінності від формату, що існував, оскільки щоденний проект не може бути таким самим, як підсумковий. Але суттєвих змін не буде».

 

За словами Івана Адамчука, у зв'язку з тим, що будівництво апаратно-студійного комплексу, з якого будуть транслювати великі проекти, ще триває, запуск нового сезону, зокрема і ток-шоу Анни Безулик, переноситься на кінець листопада.

 

Як писала ТК, 5 канал підписав угоду про співпрацю у новому телевізійному сезоні з Анною Безулик наприкінці серпня цього року.

 

Нагадаємо, у минулому сезоні (з березня 2009 року до березня 2010 року) на 5-му каналі виходило ток-шоу «Я так думаю з Анною Безулик», яке виробляв продакшн «Українська медійна група» (УМГ) Бориса Фуксмана. Останній випуск програми вийшов 18 березня - цього дня завершився контракт 5-го каналу з УМГ, який так і не був продовжений.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY