UBR.ua запустив новинний додаток для користувачів смартфонів

6 Жовтня 2010
12501
6 Жовтня 2010
12:07

UBR.ua запустив новинний додаток для користувачів смартфонів

12501
UBR.ua запустив новинний додаток для користувачів смартфонів

Новини інформаційного порталу UBR.ua стали доступними для користувачів смартфонів на платформах Android і Bada через мобільний додаток UA Today. Про це повідомляє піар-служба компанії ESGroup, якій належить портал.

 

Мобільний додаток UA Today, створений компанією Stanfy, надає доступ до повнотекстових новин трьох інформаційних ресурсів України - UBR.ua, Korrespondent.net і ITC.ua. Новинами можна ділитися поштою, у Twitter або Facebook, а всі завантажені статті можна також читати в режимі оффлайн.

 

За даними піар-служби, на даний момент це єдиний додаток для власників Android та Bada смартфонів, у якому можна читати українські новини.

 

Додаток безкоштовний, його можна скачати в магазинах додатків Android Market та Samsung Apps, задавши пошук за запитом «UA Today». Як повідомляє піар-служба, версія додатку для платформи Bada зараз знаходиться в топі українського магазину додатків Samsung Apps.

 

«Мобільні додатки для більшості українських новинних ресурсів залишаються іміджевим проектом і не всі видання готові вкладати в це гроші. Особливо це стосується нових платформ, таких як Android або Bada. Ми будемо слідкувати за відгуками користувачів і надалі можливе розширення списку ресурсів в додатку», - прокоментував запуск проекту директор Stanfy Павло Башмаков.

 

Як повідомляла ТК, свої додатки для смартфонів iPhone уже мають портал Gloss.ua, канал новин «24», «Корреспондент.net», 5 канал. Про запуск такого додатку оголосила також «Українська правда». Улітку цього року формат онлайн-трансляції на сайті змінив Перший національний, зробивши його доступним для iPhone та iPad. Наступного року версію для смартфонів планує запустити портал «Дело».

 

Довідка:

Stanfy (http://stanfy.com.ua) спеціалізується на рішеннях для комунікацій з мобільною аудиторією та займається створенням мобільних додатків для платформ iPhone, iPad, Android, Bada та інших. Компанія вже реалізувала ряд проектів для українських медіа-ресурсів, серед яких iPhone-додатки для сайту Korrespondent.net, порталу Tochka.ua і 5-го каналу.

 

Український Бізнес Ресурс / UBR - це ресурс ділової інформації: основні події в економіці, ексклюзивні аналітичні огляди та прогнози, фінанси та управління грошима, практика бізнесу, актуальні коментарі експертів на телеканалі та сайті http://www.ubr.ua/

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
12501
Читайте також
12.07.2010 10:30
Тарас Мищенко
, для «Детектор медіа»
42 038
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
olesandra
4954 дн. тому
УБР це круто)))
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду