UBR і «Бізнес Радіо» запускають нову економічну програму

6 Квітня 2011
15095
6 Квітня 2011
11:15

UBR і «Бізнес Радіо» запускають нову економічну програму

15095
UBR і «Бізнес Радіо» запускають нову економічну програму

Український бізнес ресурс (UBR) спільно з холдингом Business Radio Group запускають радіопрограму про економіку та ділове життя, яка виходитиме в ефірі радіостанції «Бізнес-Радіо» (93.8 fm) під назвою Business Time. Про це повідомляє прес-служба UBR.

 

Програма являтиме собою підбірку актуальних подій і новин економічного і ділового спрямування. Вона стартує 6 квітня, виходитиме о 8:30, 13:30 та 19:30.

 

«Завдання, яке стоїть перед нами, - це забезпечити доступ до актуальної інформації в будь-якому місці в будь-який час. Незважаючи на розвиток комунікаційних засобів, радіо залишається ефективним каналом. Час для програми вибрано не випадково - це time slot, під час якого людина, як правило, знаходиться в дорозі або на обідній перерві. Відповідно, навіть поза робочою обстановкою, залишається можливість знаходитися в контексті подій», - говорить Михайло Іртлач, директор з маркетингу UBR.

 

Як зазначається, комунікаційна група ESG планує збільшувати свою медіаприсутність на ринку, зокрема компанія хоче нарощувати обсяги бізнес-контенту на радіостанціях: «Вибір нового напряму співпраці з  Business Radio Group продиктований суміжністю цільових аудиторій», - йдеться у повідомленні.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
15095
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЮБС
4781 дн. тому
Идея совместного с радио проекта украдена еще с ЮБС.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду