detector.media
06.10.2010 12:07
UBR.ua запустив новинний додаток для користувачів смартфонів

Новини інформаційного порталу UBR.ua стали доступними для користувачів смартфонів на платформах Android і Bada через мобільний додаток UA Today. Про це повідомляє піар-служба компанії ESGroup, якій належить портал.

 

Мобільний додаток UA Today, створений компанією Stanfy, надає доступ до повнотекстових новин трьох інформаційних ресурсів України - UBR.ua, Korrespondent.net і ITC.ua. Новинами можна ділитися поштою, у Twitter або Facebook, а всі завантажені статті можна також читати в режимі оффлайн.

 

За даними піар-служби, на даний момент це єдиний додаток для власників Android та Bada смартфонів, у якому можна читати українські новини.

 

Додаток безкоштовний, його можна скачати в магазинах додатків Android Market та Samsung Apps, задавши пошук за запитом «UA Today». Як повідомляє піар-служба, версія додатку для платформи Bada зараз знаходиться в топі українського магазину додатків Samsung Apps.

 

«Мобільні додатки для більшості українських новинних ресурсів залишаються іміджевим проектом і не всі видання готові вкладати в це гроші. Особливо це стосується нових платформ, таких як Android або Bada. Ми будемо слідкувати за відгуками користувачів і надалі можливе розширення списку ресурсів в додатку», - прокоментував запуск проекту директор Stanfy Павло Башмаков.

 

Як повідомляла ТК, свої додатки для смартфонів iPhone уже мають портал Gloss.ua, канал новин «24», «Корреспондент.net», 5 канал. Про запуск такого додатку оголосила також «Українська правда». Улітку цього року формат онлайн-трансляції на сайті змінив Перший національний, зробивши його доступним для iPhone та iPad. Наступного року версію для смартфонів планує запустити портал «Дело».

 

Довідка:

Stanfy (http://stanfy.com.ua) спеціалізується на рішеннях для комунікацій з мобільною аудиторією та займається створенням мобільних додатків для платформ iPhone, iPad, Android, Bada та інших. Компанія вже реалізувала ряд проектів для українських медіа-ресурсів, серед яких iPhone-додатки для сайту Korrespondent.net, порталу Tochka.ua і 5-го каналу.

 

Український Бізнес Ресурс / UBR - це ресурс ділової інформації: основні події в економіці, ексклюзивні аналітичні огляди та прогнози, фінанси та управління грошима, практика бізнесу, актуальні коментарі експертів на телеканалі та сайті http://www.ubr.ua/

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY