Кореспондент.net запустив додаток для користувачів iPhone

19 Липня 2010
13149
19 Липня 2010
17:50

Кореспондент.net запустив додаток для користувачів iPhone

13149
Кореспондент.net запустив додаток для користувачів iPhone

Український новинний сайт Корреспондент.net запустив безкоштовний додаток для користувачів мультимедійних смартфонів iPhone від Apple. Про це йдеться на сайті.

 

За допомогою сервісу Кореспондент.net для iPhone користувачі можуть читати новини, переглядати фото та коментарі до статей, а також ділитися матеріалами в соціальних мережах Facebook і Twitter.

 

Щоб отримати можливість користуватися сервісом, необхідно встановити в iPhone додаток Корреспондент.net - через програму iTunes, або налаштувати в магазині  Apple AppStore безпосередньо в пристрої.

 

Знайти додаток Корреспондент.net у iTunes Store або в AppStore можна за запитом за словом korrespondent, а також безпосередньо за даним посиланням.

 

Додаток сайту Кореспондент.net для iPhone розробила компанія Stanfy.

 

Нагадаємо, аналогічні додатки є в порталу Gloss.ua та телеканалу «24».

 

Сайт Кореспондент.et належить компанії «Бігмір-Інтернет», яка є частиною медіа-холдингу KP Media. Компанії належить портал Bigmir.net, інтернет-проекти Корреспондент.net, Novynar.com.ua, Політорг.net, Afisha.ua, Ricardo.com.ua, Ukrbiz.net. KP Media була заснована Джедом Санденом у вересні 1995 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
13149
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читаДтч
5027 дн. тому
Я имею в виду полную поддержку Apple, а не сертификат на связь. И что там по поводу AppStore и iTunes Store именно в Украине?
Анна Юрченко
5030 дн. тому
iPhone официально сертифицирован Украинским гос центром радиочастот http://www.ucrf.gov.ua/uk/press/news/1233151722/
consious
5030 дн. тому
не всё то,что официально работает на самом деле.айфоны как продавались и обслуживались,так продаются и обслуживаются. глупость, что они не сертифицированы. а так - вполне прогрессивное решение.
читаДтч
5031 дн. тому
Если учесть, что айфоны официально не поддерживаются в Украине, а AppStore и iTunes Store возможны только как "типа" российские - очень умное решение! Поддерживаю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду